22-12-2015، 19:28
(22-12-2015، 19:22)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-12-2015، 19:20)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا بغل بابا ._.
(22-12-2015، 19:17)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه حرف بیخود میزنید !
خودتون از همه بچه ترید ، به تازه واردای بدبخت گیر میدید ..
دلم سوخت فقط![]()
من برم عشقولیامـ♥
آقا اصن من بچه ام باشه من بچه ام
امیر من بچه ام
سارا من بچه ام
ماهان من بچه ام
فرناز من بچه ام
امید من بچه ام
فاطیما من بچه ام
آرش من بچه ام
بسه دیگه !
ولش کن ...
10
u
s
:7
(22-12-2015، 19:15)امیرعباس... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گوز گوز نكن :|
هیچ وقت کسی بدون دلیل حرفی نمیزنه همین پامتو واسه صابر فرستادم
فقط این رو بدون من جزه گشت فتام
انشالله خواهی دید من کیم همتون رو به خدا میسپارم
تو بفهمي من كيم خودت كاري ميكني بن دائم شي:٧٧٧٧
احسان؟:٧
کره خر اینجا دیگه تابلو نکن :|
راس میگه :|
استثناءً :7
(22-12-2015، 19:25)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-12-2015، 19:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صب کن بگم |: تو پیک من حلزون بود |: حلزونو قورت دادم |:
(22-12-2015، 19:19)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-12-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ازت ناامید شدم |:
(22-12-2015، 19:13)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم تو چطوری ؟
سـلآم احسـون (..*)
چطـور مطـوری ؟؟
(22-12-2015، 19:13)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه نگی بعد از موز خوردن دیشب نزدی بهم خیانت کردی :V
دس رو دلم نذار ک دلم خونه :|
دیشب موز بم نرسید -_-
امروز 3 تا خوردم ک جبران کنم :7
من با رفیقام دیشب یه یلدا مخصوصو با وودکا و عرق سگی داشتیم :VVV عالی بود پسر :V
کوفتت شه ب حق 124000 پیامبر :|
الان زنده زنده داره تو بدنم این ور اونور میره ||:
بنظرت میتونم برینمش ؟ |:
:|
ن :|
تو روده ت چسبیده :7