23-12-2015، 20:45
(23-12-2015، 20:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-12-2015، 20:38)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-12-2015، 20:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-12-2015، 20:32)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نتیجش دیگه مهم نیس..من انقد تلاشمم ب خاطر مخمل بود ک بهش برسم از نظر درسی...اخه نامبر وان کلاسه...ولی الان معلوم نیس چ غلطی می کنه.....اخیییییییییی....
(23-12-2015، 20:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به خسته نباشی گلم^_^
مرسی عزیزم...
بد نبود...مخملو دیدم....نمیدونم چ مریضی گرفته ...ولی همه ازش حرف میزنن مخصوصا اینکه تو همه درسا افت کرده ب شدددددددددت....=(((((
شب هم ب خاطر اینکه مریض بود نیومد...کلاس اول اومد..اما کلاس دوم نیومد.....یکی دوماهی هس ک اینجوریه....
..
دارم از خستگی میمیرم...اخه از س 8 صب رفتم کلاس و کتابخونه تا نیم ساعت پیش ک برگشتم خونه....
انشالله نتیجه شو می بینی(:
(23-12-2015، 20:31)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بای .-.
سلام کیمی بانو(:
ینی چشه؟همش هم سرفه میکنه تو کلاسا...
بیچاره (._.*)
از فردا میرم کتابخونه(:
یکشنبه امتحان دارم-_-
اره حتما برو...من هر روز میرم....اخه اگه خونه باشم میام سراغ اینترنت و فلش و تلویزیون...ولی تو کتابخونه دستم بستس قشنگ درس میخونم...البته 5شنبه ها نمیرم چون صبش کلاس دارم....
من تو خونه حداکثر زمان درس خوندنم ده دقیقه س(:
من که بدترم:|
خدا رو شکر این کنکور رو دادم تموم شد(: