امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(23-12-2015، 20:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:38)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:32)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عزیزم...
بد نبود...مخملو دیدم....نمیدونم چ مریضی گرفته ...ولی همه ازش حرف میزنن مخصوصا اینکه تو همه درسا افت کرده ب شدددددددددت....=(((((
شب هم ب خاطر اینکه مریض بود نیومد...کلاس اول اومد..اما کلاس دوم نیومد.....یکی دوماهی هس ک اینجوریه....
..
دارم از خستگی میمیرم...اخه از س 8 صب رفتم کلاس و کتابخونه تا نیم ساعت پیش ک برگشتم خونه....
به به خسته نباشی گلم^_^
انشالله نتیجه شو می بینی(:

(23-12-2015، 20:31)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای .-.

سلام کیمی بانو(:
نتیجش دیگه مهم نیس..من انقد تلاشمم ب خاطر مخمل بود ک بهش برسم از نظر درسی...اخه نامبر وان کلاسه...ولی الان معلوم نیس چ غلطی می کنه.....اخیییییییییی....
ینی چشه؟همش هم سرفه میکنه تو کلاسا...

بیچاره (._.*)
از فردا میرم کتابخونه(:
یکشنبه امتحان دارم-_-

اره حتما برو...من هر روز میرم....اخه اگه خونه باشم میام سراغ اینترنت و فلش و تلویزیون...ولی تو کتابخونه دستم بستس قشنگ درس میخونم...البته 5شنبه ها نمیرم چون صبش کلاس دارم....

من تو خونه حداکثر زمان درس خوندنم ده دقیقه س(:
من که بدترم:|
خدا رو شکر این کنکور رو دادم تموم شد(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - sober - 23-12-2015، 20:45

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان