04-01-2016، 15:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-01-2016، 15:26، توسط bieber fan.)
روناک ؟ ._. یسری سوالات دیگه ام دارم .. شرمندتم رفیق میدونم خسته ای ولی سعیتو بکن :>
چصافط مرض تو به سامیار گفتی بیاد اینستا ؟ D: آخی طفلک .. هردفه ام میاد همه رو لایک میکنه طفلی ._.
حالا که اون یارو پرید ._. باید یکی دیگه برام پیدا کنی :| میخوااام الااااان ! :/ تو که گفتی مومن و باخداس پس چجوری با دختر دیدیش ؟ -_- تف به این شانس ..
چرا من عاشق هرکی میشم در بهترین حالت عاشق یکی دیگه میشه ؟ یا میمیره یا دچار فساد اخلاقی میشه یا .. -_-
چرا تو به حرفام گوش نمیدی؟ چرا picاز خودت میذاری ؟ -_- مگه کلی برات توضیح ندادم .. مگه کلی حرف نزدیم ؟ پس چرا گوگولی ؟ چرا مگولی رو اذیت میکنی ؟ ( ._.)
چرا باباهامون وقتی میخوان به ما فوش بدن به خودشون فوش میدن ؟ D:
چرا مامانامون فکر میکنن انسان در روز باید یک وعده غذا بخوره ؟ ._.
چرا اقا ژواد و ژمیله خانوم با ماشین ژیان ژیگرشون رفتن لب پل ژاژرود که یهو ژیر ژیرکه بره تو ژوراب ژمیله خانوم که بعدش ژمیله خانوم ژیغ ژیغ ژیرژیرک ژیرژیر اقا ژواد ژوون ژووون ^-^ آقا ژواد چصافط مرض D: ❤
چرا هرکسی به من یه اسم مستعار میده ؟ ._. مامانمم جدیدا بهم میگه مغز بادوم :|||
چرا وقتی با بعضی آدما مثه آدم رفتار میکنی فکر میکنن خبریه ؟ :/ عنترا ..
چرا همه بلاها سر عمه میاد ؟ :>
چرا همه به من میگن تو مثه فرشته هایی "ولی" یکم کرم داری ؟ ._.
من که صدام مثه خاله شادونس .. چرا همش میگه بیا صداتو بشنوم ؟ به نظرم ک#خله :V
درسته خیلی بیوتیفولم ولی چرا میگه بیا تو چشات نگاه کنم ؟ چرا شعر مینویسه ؟ به نظرت دروغ میگه یا راست میگه ؟ خودم که میگم ک#شر همش ._.
بازم میام :| آی لاو یو لاو لاو لاو ❤ ❤ ❤
چصافط مرض تو به سامیار گفتی بیاد اینستا ؟ D: آخی طفلک .. هردفه ام میاد همه رو لایک میکنه طفلی ._.
حالا که اون یارو پرید ._. باید یکی دیگه برام پیدا کنی :| میخوااام الااااان ! :/ تو که گفتی مومن و باخداس پس چجوری با دختر دیدیش ؟ -_- تف به این شانس ..
چرا من عاشق هرکی میشم در بهترین حالت عاشق یکی دیگه میشه ؟ یا میمیره یا دچار فساد اخلاقی میشه یا .. -_-
چرا تو به حرفام گوش نمیدی؟ چرا picاز خودت میذاری ؟ -_- مگه کلی برات توضیح ندادم .. مگه کلی حرف نزدیم ؟ پس چرا گوگولی ؟ چرا مگولی رو اذیت میکنی ؟ ( ._.)
چرا باباهامون وقتی میخوان به ما فوش بدن به خودشون فوش میدن ؟ D:
چرا مامانامون فکر میکنن انسان در روز باید یک وعده غذا بخوره ؟ ._.
چرا اقا ژواد و ژمیله خانوم با ماشین ژیان ژیگرشون رفتن لب پل ژاژرود که یهو ژیر ژیرکه بره تو ژوراب ژمیله خانوم که بعدش ژمیله خانوم ژیغ ژیغ ژیرژیرک ژیرژیر اقا ژواد ژوون ژووون ^-^ آقا ژواد چصافط مرض D: ❤
چرا هرکسی به من یه اسم مستعار میده ؟ ._. مامانمم جدیدا بهم میگه مغز بادوم :|||
چرا وقتی با بعضی آدما مثه آدم رفتار میکنی فکر میکنن خبریه ؟ :/ عنترا ..
چرا همه بلاها سر عمه میاد ؟ :>
چرا همه به من میگن تو مثه فرشته هایی "ولی" یکم کرم داری ؟ ._.
من که صدام مثه خاله شادونس .. چرا همش میگه بیا صداتو بشنوم ؟ به نظرم ک#خله :V
درسته خیلی بیوتیفولم ولی چرا میگه بیا تو چشات نگاه کنم ؟ چرا شعر مینویسه ؟ به نظرت دروغ میگه یا راست میگه ؟ خودم که میگم ک#شر همش ._.
بازم میام :| آی لاو یو لاو لاو لاو ❤ ❤ ❤