05-01-2016، 20:22
(05-01-2016، 20:18)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-01-2016، 20:12)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارهههههههه .میگم تا یه ماه پیش ستاره هام بیشتر بود
(05-01-2016، 20:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا ازمایشیا و ثابتا 5 ستارس :|
(05-01-2016، 20:03)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-01-2016، 19:57)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین الان داشتم به این قضیه فکر میکردم
![]()
:229:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
a.y.e.h ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
reyhaneh 937 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Wanton ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘Nina✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯
-ــ-![]()
واقعا چرا اینجوریه ؟؟؟؟
![]()
من ستاره میخوام
برامنم که ارسالام سه هزارتاس پنج تا ستارس
![]()
(05-01-2016، 20:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-01-2016، 20:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-01-2016، 20:03)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-01-2016، 19:57)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین الان داشتم به این قضیه فکر میکردم
![]()
:229:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
a.y.e.h ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
reyhaneh 937 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Wanton ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘Nina✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯
-ــ-![]()
واقعا چرا اینجوریه ؟؟؟؟
![]()
من ستاره میخوام
(05-01-2016، 20:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-01-2016، 19:43)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:229:
حالا یه داداش کوچیکترم دارم که 11 سال با من تفاوت سنی داره یعنی با بابام تقریبا (دور و برای ) 50
به فاضلاب وصله به قول حميد :229:
سلام منو به بابات برسون بگو خدا قوت پهلوان:٧
بگو بچه بعدي چن سالگي ايشالا؟:٧
نه دیگه بستشونه
نه جون من
بگو ايشون كه دستش تو كاره دو سه تام برا ما بزنه تو تنور :٧
توليدي بزنيد:٧
دیگه پیر شده کار از کار گذشته
نه والا ايشون هنوز جوونه:|
بگو مال مردم خوردن نداره:|
بريزه سر جاش من كمبود دارم:|