06-01-2016، 23:55
(06-01-2016، 23:49)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-01-2016، 23:46)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-01-2016، 23:39)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی میکنی ؟
فاطیما یا نسیم(:
نسیمی ؟ عهههه .-.
^_^
(06-01-2016، 23:41)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب حقیقتش اره ب فیلمای جکی چان خیلی علاقه دارم .. ولی یادم نمیاد که تو فلش گفته باشم ._. من راجع ب جکی فقط سره کلاس زبان های مدرسه حرف میزنم :| D:
(06-01-2016، 23:38)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شادی تو بودی به فیلم جکی جان خیلی علاقه داشتی؟
(06-01-2016، 23:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوري شادي؟(:
نمیدونم !
امروز رفتم فیلم برگشت ناپذیر نسخه ایرانیش البته .. دیدم .. اصن یه حالی شدم .. ((:
دلمم گرفته کلا :/
(06-01-2016، 23:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه دلیل داره ..
(06-01-2016، 23:38)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ميفهمم._.
(06-01-2016، 23:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوري شادي؟(:
نمیدونم !
امروز رفتم فیلم برگشت ناپذیر نسخه ایرانیش البته .. دیدم .. اصن یه حالی شدم .. ((:
دلمم گرفته کلا :/
نديدم._.
توقف ناپزير ديدم:|
ميگم نسخه إيراني بود چيزيم فهميدي از فيلم؟:٧
خيلي وقته دلت گرفته(:
من .. عاشق شاهرخ استخری ام .. و تو برگشت ناپذیر شاهرخ میمیره ! واس همین یه جوری شدم ..
اره خب ! خیلی وخته دلم گرفته و نمیدونم چرا ..
در عجبم چجور قدیما اونقدر شاد بودم واقعا ...
فك ميكردم خارجي باشه:|
عزيزم فيلمه خودتو ناراحت نكن:|
من هيس رو ديده بودم تو سه ساعت بعدش حرف نميزدم#_#
ميتوني دوباره همون شي(:
خارجیش هم داریم ..
ولی اینم فیلم قشنگیه !
مث ایرانیای ابگوشتی نیست .. البته اخرش افتضاح تموم میشه :|
ارش لینک ویدیو رو برای تو گذاشتم .. برو ببین ویدیو اولی رو ! اخرش .. کثافطططط میکشه ش ((((=
بای