07-01-2016، 0:15
(07-01-2016، 0:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دارم غلط میکنم دیگه !
(06-01-2016، 23:29)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا؟ نديده بوديش؟!!
(06-01-2016، 23:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.علی؟
(06-01-2016، 23:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عالمی داشت برای خودش
باید از این جمله نت برداری کرد :v
سلام پسر
چطوری؟
چخبرا؟
چقدر خوشحالم که دوباره تو گ.آ میبینمت (:
(06-01-2016، 23:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه از پرورشگاه بچه گرفتم.
(06-01-2016، 23:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا ازدواج كردي؟
(06-01-2016، 23:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به گوش خانمم نرسه ایشالا
پسرم خوبه ^_^*
چه حسي داره؟
خریت |:
مجردی عالمی داشت برای خودش
با كي ازدواج كردي؟
دختر یکی از دوستای مامانم
من اصلا ندیده بودمش (:
(06-01-2016، 23:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتما
(06-01-2016، 23:20)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-01-2016، 23:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم والا یه ماهشه (:
امير حسين؟ دختره پسره؟
انشاالله دختره
وای من میمیرم برا نینی
به دنیا اومد عکسشو بذار فلش واایی گوگول^.^
از الان دلم غنج رف![]()
شما دعا کنین سالم باشه
خب مهم تفاهمه(:
مهم اينه الان دوسش داري (:
خوشالم بالاخره يكي از پسراي فلش ادم شد ._.
(07-01-2016، 0:05)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2016، 0:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كيا شب زنده دارن ؟
بودم ترک کردم . . : )))
مشخصه :||
خب پس الان اينجا چ غلطي مي كني دوست عزيز؟ (:
(07-01-2016، 0:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان ببخشيد اينترنت جوابگو نيست#_#
ج دوستان رو تو اين ميدم
امير حسين=اتفاقا شما ازون بابا جونت ميشي(:
مطمئنم كلي با بچت حال ميكي(:
شادي=
ميگم يه جا شنيده بودمش._.
نت درس شد ميبينم._.
آرمينا =من اگه خدا بخواد#_#
خودافظ امير جان
در هيچ شرايطي از زر زدن تو گ ا دست بر نميزارم:٧
اينايي كه نوشتاريه نديدم ببخشيد شايد متن پيشگو ديو*ث بازي در بياره:٧
تو كلا پايه ثابته شب زنده دارايي