09-01-2016، 12:47
(09-01-2016، 12:39)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس فقط سه چهار ماه در خدمتتون هستم
(09-01-2016، 12:35)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:30)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این خانم کوچولو چقدر بامزست.
تو چهار ماهگی یکم ادا اصول داره بچه ولی از پنج ماهگی به بعد میوفته رو غلطک (:
بچه ی خاهرمه 8ماهشه '___'
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/u47n9z6cxi6ik051c26f.jpg
خدا براتون نگهش داره
خیلی قشنگه (:
(09-01-2016، 12:31)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خوش بو هستن
(09-01-2016، 12:27)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:22)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخی الهی باباش قربونش بره {:
فلن نه
زوده
برا انتخابات جو متشوش میشه :7
اگه رفت مجلس بش نمیگم :|
اگه نرفت بازم نمیگم |:
D:
داداش مگه غذاس ک سفارش میدی ؟ :|
بچه هر جوری باشه ، شکل هرکی ک باشه ... به هر حال یه دلخوشی و نعمت بزرگه
خیلی بزرگ
اونقدر مهم که اگه لازم بشه باید جونتم براش بدی ._.
مامانش برنجو سوزوند |:
حیف اون ته دیگا /:
آدم میاد فلش راجب بچه حرف میزنه از دنیا سیرش میکنین
بذار بیاد میبندمش به تخت
:|
سیب زمینی ؟ O____O
واااااای احسان من بچمو میخوام |:
نگوووووووو
آخخخخخخخ خخخخخ
گلومو ول کن امیر جان :|
خفه شدم :|
آخه هنو که چیزی نیس :|
یه موجود کوچیکه اندازه ی یه انگشت کوچیک خانوما :/
از 4،5 ماهگی که توی سونوگرافی میبینیش دلت براش ضعف میره ._.
بعدش خداحافظ تاااااا 7 سال آیندش ):
(09-01-2016، 12:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقایی
(09-01-2016، 12:38)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه کاملا واضح بود
(09-01-2016، 12:27)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخوایی خودم برات آستین بالا بزنم؟
منم دوس دارم بابا بشم :p325:
ایشالا D:
میدونم ولی بابام برام زن نمیگیره :|
من دارم حیف میشم اینجا :|
قربونت برم :|
تو تا الان کجا بودی عزیز دل برادر ؟ :/
دلمون برات تنگ شده بود ._.
D:
منظورمو خوب رسوندم یا واضح تر بگم ؟ :|
خب خودت کیو در نظر داری؟
چند سالت هست متناسب با سنت خودمو گریم کنم بابات شم
فدای مرامت .-.