17-01-2016، 10:47
(23-05-2015، 15:34)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر خنده داره که ...
خوندن یک صفحه و یا بخشی از قرآن سخته، اما خوندن صد سطر از پرفروش ترین کتاب رمان دنیا آسونه.
اگه قرآن فارسی بود خب چشم
ولی من بیچاره که هیچی از کلمه های قرآن نمی فهمم باید چیکار کنم
وقتی یه ایرانی قرآن می خونه شاید از هر صد سطر یکی را بفهمه ولی از یه رمان داستانی جذاب از هر صد سطر
هزار سطر می فهمه
می گی چرا ترجمه نمی خونم
چون خیلی مسخره ترجمه می کنند
مثلا به جای ابراهیم به پدرش گفت نوشته اند
به پدرش ابراهیم گفت
خب این میزنه تو ذوق آدم
شما میتونی برای فهمیدن قران از تفسیر ها استفاده کنی از اونام هیچی نمیفهمی عیب نداره این همه عالم داریم تو این زمینه که میتونن براتون حرف های قرانی رو به زبان ساده بگن منظورم ایت اله و شیخا نیست کسایی مثل اقای رائفی پور و دکتر فرهنگ اینا روانشناسن ولی تمام مسائل قرانی رو قشنگ توضیح میدن اینکه علت هر کدوم از حرفای قران چیه متاسفانه ما نمی خوایم بگردیم میخوایم خودمون رو تبرئه کنیم سریع میگیم قران عربیه هیچی نمیفهمیم شما روزی نیم ساعت سخنرانی های ادمای باسواد و مذهبی رو گوش کن انگار قران خوندی کسی مثل الهی قمشه ایی واقعا از دست دادن سخنرانی هاش حیفه به خدا قسم خوندن قران، حجاب داشتن ،خوب بودن، بخشش، مهربونی نماز خوندن ،دوست پسر/دختر نداشتن و.........بی کلاسی نیست املی نیست چرا یکم فکر نمیکنیم ؟دارن نابودمون میکنن به همون قرانی که داره رو طاقچه خونه هامون خاک میخوره قسم کوروش و داریوشی که داریم سنگشونو به سینه میزنیم که ال و بل بودن موافق همه ی این چیزا بودن زنا اون زمان حجاب داشتن به خدا داشتن تو اینترنت بزن میبینی برهنه نبودن
خواهش میکنم بیاین رو کارهایی که میکنیم فکر کنیم من کاری با مذهب و رژیم ندارم بیاید انسان باشیم انسانی زندگی کنیم ؟ایا این راهی که پیش گرفتیم انسانیه جامعه مون داره نابود میشه ما الان بیشتر زندگی هامون حیوانیه تا انسانی

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)