(17-01-2016، 10:17)Ֆℋ£¥∂α نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2016، 9:55)k1.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ی سوال داشتم که من می خواهم تصاویر دل نوشته و متن دل نوشته بزارم باید درکجا بزارم یعنی گفتگو ازاد یا بحث و گفتگو یا تصاویر دیدنی در کجا ؟؟؟
و ی سوال دیگر که می شود چن موضوع در ی روز بگزارم مشکلی ندارد؟؟؟
سلام. تصاویر دل نوشته رو میتونی تو قسمت تصاویر دیدنی بزاری ولی اگه میخوای متن دلنوشته بزاری اگه متنت عاشقانه باشه میتونی تو بخش ادبیات تو قسمت عاشقانه ها بزاری یا اگه دل نوشته ات تو مابه های پیامک بود میتونی تو قسمت اس ام اس و پیامک بزاری
نه اصلا مشکلی نداره که چند تا تایپک تو روز بزنی فقط باید توجه کنی که تایپکت بی کیفیت و بی محتوا و تکراری و..... نباشه (:
مرسی از راهنماییتون فقط ی چیز دیگه چطور من بفهمم تکراری نیست و بی کیفیت و... موضوعی هس همشو توضیح داده باشه؟؟؟
(17-01-2016، 10:17)Ֆℋ£¥∂α نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد من می خواهم تصاویر دل نوشته چه عاشقته و.. باشن و زیر هر تصاویر ی متن دل نوشته هم باشه اونو تو کجا بزارم ؟؟؟
(17-01-2016، 9:55)k1.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ی سوال داشتم که من می خواهم تصاویر دل نوشته و متن دل نوشته بزارم باید درکجا بزارم یعنی گفتگو ازاد یا بحث و گفتگو یا تصاویر دیدنی در کجا ؟؟؟
و ی سوال دیگر که می شود چن موضوع در ی روز بگزارم مشکلی ندارد؟؟؟
سلام. تصاویر دل نوشته رو میتونی تو قسمت تصاویر دیدنی بزاری ولی اگه میخوای متن دلنوشته بزاری اگه متنت عاشقانه باشه میتونی تو بخش ادبیات تو قسمت عاشقانه ها بزاری یا اگه دل نوشته ات تو مابه های پیامک بود میتونی تو قسمت اس ام اس و پیامک بزاری
نه اصلا مشکلی نداره که چند تا تایپک تو روز بزنی فقط باید توجه کنی که تایپکت بی کیفیت و بی محتوا و تکراری و..... نباشه (: