(19-01-2016، 16:24)آبی اسمونی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من کاری ندارم که تو با اون شوخی داری یا نه
من با اون کار داشتم با تو صحبت نکردم
فرمان الله ممه شُلي هستم ٢٤ساله أفغانستان:/\
(19-01-2016، 16:29)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا منو اشتباه معرفي ميكني برادر من:٨
(19-01-2016، 16:21)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بر امام جماعت مسجد محلتون لعنت :|
دعـوا دعوا هی هی:|
تخمه دارین
(19-01-2016، 16:24)آبی اسمونی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.AFSORDE اسمش آرشه :|
من کاری ندارم که تو با اون شوخی داری یا نه
من با اون کار داشتم با تو صحبت نکردم
با اون حرف میزنی بعد میگی ب اون ربطی نداره ؟ :|
(19-01-2016، 16:25)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2016، 16:24)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2016، 16:21)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما به جای دیدن دعوا یه پ.خ بفرس سریع
دعـوا دعوا هی هی:|
تخمه دارین
فلن دارم گورمو گم میکنم کلاس
خیلی فوریه؟
اععععععععععع آرش رِل جدید :7
اون شیء نورانی سبز رنگِ شوینده رو بده :7
ژوووووووون :/\
بيا (:٧)===+شئ نوراني سبز رنگ+روكش نايلوني:٧