امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ!

این پست...توی خود مطلب پست موضوعش عرفانیه...الان تبدیل ب شورش شده...
ب خدا همه این چیزا خوبی شماهارو میخوان...میگی چادر سرم نمیکنم دلم پاکه...خواهره عزیز(:دل تو پاکه...چشم مردای این زمونه پاک نیس(:
کشور ما شده دو قسمت...نه شرق نه غرب نه شمال و نه جنوب...شده با حجاب و بی حجاب.جا اینکه با هم دوس باشن..دارن کم کم میشن دشمن خونی
خیلیا فک میکنن چادریا ی عده ادم از دنیا بیخبرن که فقط صب تا شب دارن دعا و نماز میخونن و اهنگی جز مداحی محرم گوش نمیدن.
ب خدا اگه از ی دختر چادری بپرسی اهنگ چی گوش میدی تک تک اهنگا روزو جلوت میریزه...همون چیزایی که تو گوش میدی...
و هر دختر مانتویی ای هرز نیس اون دختر ک مانتو میپوشه دوتاراه داشته ک خانوادش جلوش گذاشتن...چادر یا مانتو.ی خانم مانتویی هم میتونه همون قدر ک ی خانم چادری دعا و نماز میخونه بخونه...ما از کجا میدونیم ک نمیخونه؟؟؟چ حقی داریم ک بخوایم تهمت کافری بشون بزنیم..
حرف من اینه...انقدر سعی نکنید بدهمو بگین...ما هیچ درگاهی دربرابر خدا نداریم ک بگیم کی بده کی خوبه.
ولی ی حرفمو باز تکرار میکنم چشما هرز شده...مواظب دیده شدنتون باشین
مواظب دیدتون باشین...
الان نصفتون میگین این فک کرده خودش خوبه...
نه همه ی زمانی اشتباهاتی میکنن.منم کردم.ولی بدونین تو این دوره زمونه ک ده ها کشور دارن سعی میکنن که ایرانو نابود کنن ب هر طرزی(روانی و جسمانی)این وحدته باید باشه.چ چادری چ مانتویی... چ پسر چ دختر
این حرفا شعار نیس این یک هزارمه حرفا دلم بود(:ولی بقیش...

یکم جو رو عوض کنم..

و گذشته از این حرفا...باید ب فکر پسرایی باشیم که دارن کم کم شبیه دخترا میشن..چرا آخه؟؟؟داداش تورم باید نصیحت کنم؟؟؟؟خخخخخ

با هم خوب باشیم...این راه طولانی تنهایی قشنگ نیس(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ!
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 26-01-2016، 17:05

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان