11-02-2016، 19:56
(11-02-2016، 19:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 19:48)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره خیلی :||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
(11-02-2016، 19:43)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._________________.
احسان دُخترِ مردُمُ از زندگی سیر کردی ._.
این الان اَفسُردگی میگیرهـ میفته کُنجِ خونه شوهرم براش پیدا نمیشه
+
= تُرشیـدهـ میشه ►
███████████████████████████████
میدونم ، خیلی دِلسوزم .____.
(11-02-2016، 19:51)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خوشبختم !
(11-02-2016، 19:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم ی زمانی میخواستم بهت آواتار بدم ._.
(11-02-2016، 19:46)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس علی رضا کی بود؟
(11-02-2016، 19:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.علی هستم بانو ._.
راس می گی..
تو علی رضا بودی نه؟
همونی که قرار بود برام آواتار پیدا کنه...
اشتباه شد!
ببخشید!
ولی یادمه پسر خوبی بودی..
قرآن خون بودی..
aliiii
._.
قُرآن خون نبودم نماز خون بودم ._.
شما خوبی آرمیا خانوم؟.."
تو اونی نبودی که قرار بود به من آواتار بده؟ .-.
یعنی حافظمو از دست دادم؟
یعنی آلزایمر گرفتم؟
یعنی دارم میمیرم؟ :||||||||
آرمینا هستم نه آرمیا...
ولی علی هستم ._."
و نایس تو میت یو برای بار مجدد :||
الان هم برم آواتار پیدا کنم برات
عِینِ این میمونه که لباس سیاهِ یه نفرو بعدِ چهلم از تنش در بیاری براش لباس بگیری :|||||
واقعا؟ مطمئنی ؟
وای نه من خودمُ نمیشناسم :|
.__.