14-02-2016، 20:07
(14-02-2016، 17:22)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این کتاب علمی نیست بلکه ب صورت طنز در جهات مختلف بہ موضوع بی شعوری پرداخته!
بیشعوری اعتیاده .. ؟:|
تا اونجا که من میدونم بیشعور به افرادی میگن که از شعور و فهم پایینی برخوردار ان .. :|
بماند که امروزه همه اونو فحش میدونن ، ولی در کل بی شعور به آدمی میگن که بالا گفتم !
بنظر من اعتیاد هم نیست .. اطلاعات غلط ندید لطفا .
نویسنده با شوخ طبعی و یک عالمه ماجراهای ساختگی (اما در واقع بسیار شبیه به اتفاقاتی که هر روز دور و بر ما می افتد) نظریه من درآوردی خودش را مطرح می کند: بیشعوری یک بیماری مسری است و دارد دنیا را تهدید می کند! باید کاری کرد والا بیشعورها دنیا را نابود می کنند.
خاویر کرمنت در این کتاب طنزآمیز مدعی میشود که بیشعوری (Assholism) یک بیماری و اعتیاد است و نه نوعی بداخلاقی یا سوءرفتار. بعد در قالب یک پزشک که شناخت و درمان بیشعورها را کار خود قرار داده با نظیرهنویسی کتابهای عامهپسند روانشناسی به معرفی بیشعوری از زوایای مختلف میپردازد. نویسنده این بیماری را این چنین توصیف می کند: «بیشعوری نوعی بیماری است که وقتی شخص گرفتارش شد رفتار مردم ستیزانه ای در پیش می گیرد. در واقع فرد از زندگی خسته نشده بود، بلکه از بیشعور بودنش که باعث شده بود همه او را ترک کنند، خسته شده بود...بیشعور ها پررو، نفرت انگیز، ترسناک و متکبرند...بیشعوری یک نوع اعتیاد است به قدرت، تحقیر و سرکوب کردن سایرین، وظیفه نشناسی بی حد و شهوت تسلط بر دیگران.»
به صورت گذرا این کتاب انواع بیشعوری را در تقسیم بندی های ذیل می بیند: بیشعورهای اجتماعی، تجاری، مدنی، مقدس مآب، عصر جدید، دیوان سالار، بیچاره و شاکی. از نظر شدت بیشعوری نیز تقسیمات ذیل قابل ذکر است: بی شعور تمام عیار، بی شعور گهگاه، بی شعور آب زیر کاه(خوشرو و ترشرو).