16-02-2016، 17:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-02-2016، 17:24، توسط mr.destiny.)
(16-02-2016، 13:18)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اگه دقت کنی به نظر من این یکم مشکل داره
به نظر من این تو مایه های تهاجم فرهنگیه چون :
اولا من شنیده بودم حضرت اسماعیل خودش برا قربانی شدن راضی میشه اما اینجا ...
دوما چرا حضرت اسماعیل و اون کسی که گوشه نقاشیه برهنه اند؟؟؟
تهاجمـ فرهنگی ؟ .. میشه بگی تهاجمـ فرهنگی دقیقا از نظر تو چیه ؟
مگه اینجا غیر از اینه ؟ .. بله منمـ همینو شنیدمـ تو این نقاشی همـ اونجوری نشون نداده که دارن به زور قربانیش میکنن .. ! غیر از این نشون داده ؟ .. چی میبینی ؟ :|
بعدشمـ حضرت اسماعیل برهنه نیست اگه دقت کنید ! اونمـ که کنارشه .. نمیدونمـ منظور نقاش چی بوده شاید شیطون هستش !
بعدش شما با برهنه بودنش مشکلی دارید ؟ هنر و خلاقیت یه نقاش مگه "چرا" داره ؟ .. اگه فیلمـ یا کتاب از گذشته رو خونده باشی .. تو زمان گذشته اکثرا نیمه برهنه بودن .. ! ، اسلامـ همـ که به این شکل
نبوده بیشتر مردمـ اون زمان همـ اعتقادی نداشتن به این شکل !
اثر یه نقاش بزرگ رو زیر سوال بردن اصلا کار درستی نیست ! :/
اولا منظور من از تهاجم فرهنگی اینه که با این نقاشی ناخود آگاه شما نظرش راجع به این موضوع عوض میشه
به صورت کسی که داره قربانی میشه نگاه کن
خیلی راحت حالتی از اعتراض رو میشه تو حالت چهره اش تشخیص داد
دوما به شانه و قفسه سینه کسی که داره قربانی میشه نگاه کن حتی برآمدگی های بدنش معلوم میشه
من اثر نقاش رو زیر سوال نمیبرم بلکه تحسینش هم میکنم ولی بعضی قسمتای نقاشی با عقاید من تداخل داره
و در ضمن اگه اون شیطون باشه پس چرا داره به بز ،گوسفند یا هرچی اشاره میکنه
اگه منظور نقاش از اون فرد شیطان باشه که باز بدتر میشه چون این حالت به شما القا میکنه که قوچ رو خدا نفرستاده بلکه شیطان فرستاده