امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

نقل قول: ولی یه چیزی ناموسن فیلمش ترسناک و تخیلی و هیجانی و خون آشامی نیست ؟ همش طنزه ؟ یا نه ؟
گفتم که ؛ ماجراش کلاََ یه چیز دیگس .. طنزم داره ! ولی فک نکنید کمـدیه ها !!

نقل قول: من مربای پرتقالُ دارم اونم انگار خون آشمامیه ^_^
من ندیدم ! کلاََ خون آشاممی دوست دارم !
خلاصش :: این سریال درمورد دختری است که خوناشام است و سعی دارد هویت خود را مخفی نگه دارد اما طولی نمیکشد که عاشق پسری بنام Jae Min میشود که این پسر از خوناشام ها متنفر است ….
و اما در مورد خون ..
توضیحاتی بیشتر بدم :

سریال در باره یک دکتر خون آشام است که بیماران رو درمان میکنه. بازیگر Ahn Jae hyun ( در سریال You`r all surrounded ) نقش این قهرمان خون آشام رو بازی میکند. همچنین Gu Hye Sun ( سریال Angel Eyes ) نقش اول زن رو به عهده گرفته است. Ji Jin Hee ( سریال A warmword ) هم که قبلاً به پروژه ملحق شده بود نقش مقابل ( دشمن، رقیب ) رو به عهده گرفته.BlooDسریال جدیدی از طرف تیم Good Doctor است. درباره ی یک جراح خون آشام که به نظر خیلی سرد و بی احساس می آید اما در واقع قلبی مهربان دارد به همراه کوله باری از دردهای درونی که به خاطر نزدیکیش با انسان ها بوجود آمده است. اون خیلی قوی باور دارد که زندگی انسان ها خیلی مهم است و نیاز خودش رو به خون سرکوب میکنه و تلاش میکنه برای نجات بیماران.
قهرمان زن این سریال، دختری است که در بخش تحقیقات سرطان به سختی تلاش میکند. اون نه تنها یک نابغه ی فیزیک است که در 17 سالگی به مدرسه ی پزشکی رفته، بلکه دختر رئیس گروه Chaebol است که بیمارستان متعلق به اوست. این تاحدی کمک میکنه که بدونیم این دختر برخلاف انتظار از آن دسته دخترهای لوس و نرمال نیست. بلکه شخصیتی مغرور و محکم با قلبی مهربان دارد.
Ji Jin Hee نقش شخصیتی دو چهره رو دارد که با دست آوردها و رفتار بزرگ منشانه اش اعتماد همه رو به خود جلب کرده اما درون خودش یک هیولای خطرناک رو نگه داری میکند. اون هر کاری میکند تا میلش به قدرت رو تغذیه کند و اون قهرمان بزرگترین دشمن خودش است.
جالب اینکه Kown Hyun Sang هم در نقش یک خون آشام بد ظاهر شده است.

میگم خدایی چقدر این صحنه محشر بود! من ک همش میزدم عقب که ادا درآوردن ریتا رو ببینم!  " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "  " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای خدا چقدر جی سانگ عصبی میشه وقتی میبینه این مرتیکه عشقشو نوازش می کنه، در حالی که خودش هنوز هیچ حرکت اسکین شیپی نکرده!" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

و همین طور جواب J خیلی باحال بود!

موهاشو داده بالا ^^__^^ این طوری خیلی جذاب تر میشه! اصلا مدل موش تو این سریال خوب نیست و بهش نمیاد -_- باعث میشه وقتی داره از حالات صورتش برای بازی استفاده می کنه، زیاد خوب دیده نشه چون ابروهاش زیر موهاش مخفیه  !!

تو رو خدا ببینید چه قدر جذاب  میشه!

"آن جه هیون" از قسمت 10 به بعد، بازیش واقعا بهتر شده و تونسته خوب احساسات کاراکترشو بهم منتقل کنه. " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

چقدر این صحنه ی قسمت 15 محشر بود!!! من خیلی خیلی حال کردم!!! "جی جین هی" محشر بازی کرد! من موندم این که انقدر خوب نقش منفی بازی می کنه، چرا زودتر این نقشارو قبول نکرده بود!!!

"آن جه هیون" هم واقعا قشنگ بازی کرد این تیکه رو. چقدر حرکات صورتش تک بود!

وای! چقدر باحال حرصشو درآورد!

آخ چقدر قشنگ داد می زنه! من این تیکه رو هزار بار نگاه کردم بس که محشر بود!

و بالاخره "پارک جی سانگ" عصبانی می شود!

و صحنه ی محشری دیگر!!!

اینم یه عکس متحرک از این سریال :

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "   " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "
مطلب خیلی دارم راجع به این سریال در ادامه میذارم ! چون اکثراََ عکس ان و میترسم تاپیک براتون بالا نیاد ! امیدوارم لذت ببرید ." گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، Tɪɢʜᴛ ، …Reyhaneh…

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " - Dead Silence - 21-02-2016، 22:24

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان