(02-03-2016، 23:01)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچ مدیری منو بن نکرد فقط صابر اومد بن کرد :v
(02-03-2016، 22:59)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 22:58)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 22:46)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو خوبی؟
〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است:سلام
امید
سلام داداش گلم
خوبی؟
چخبر؟
یادی از ما نمیکنی؟
امید این ازدواج کرده اینطوری شده قبلا شب و روز پلاس بود تو نت -_-
(02-03-2016، 22:58)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اع این امیر دراومد از بن :|
خیر سرم اومدم از شما دفاع کنم :v
برا منم ی بار اینطوری شد |:
تو همون تایپیک ..
دختره عقده ای برداشت 30% اخطار داد :|
(02-03-2016، 23:03)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب تو پاسا پس من ان بودم همش
(02-03-2016، 22:59)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چقدر تو نامردی پسر.من کی شب تا صبح پلاس بودم؟
(02-03-2016، 22:58)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 22:46)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو خوبی؟
〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است:سلام
امید
سلام داداش گلم
خوبی؟
چخبر؟
یادی از ما نمیکنی؟
امید این ازدواج کرده اینطوری شده قبلا شب و روز پلاس بود تو نت -_-
![]()
همش یه شب اومدم گ.آ اونم عرفان و فرید پکونده بودنش صفحه هایی بود که همینجوری میرفت جلو منم بهشون نرسیدم خدافظی کردم