(02-03-2016، 23:19)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:17)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:16)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:13)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب کافئینیم لامذهب :v
امید خواب چیه من این امیرو دیدم خوابم پرید:v
میگما وضعتون خوبه..
دهاتی بحرف![]()
![]()
خدا تو رو از ما نگیره یکم بخندیم
زن گرفتیا این جوری باکلاسی میحرفی قبلا نبودی :v
(02-03-2016، 23:21)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:18)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلشون واسم سوخت
(02-03-2016، 23:16)Raha sj نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خلوته فاز نمیده
دورشته نول و ارت بگیری فاز فک کنم بدع :v
(02-03-2016، 23:18)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:15)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واجب شد بیام شمال #_#
(02-03-2016، 23:14)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه داداشم برو بخواب بعدا درست و حسابی باهم حرف میزنیم (:
من نبودم (دِهَ)
من همیشه ی خدا داشتم با موتور تصادف میکردم کلا تو استراحت بودم |:
ری تو بودی:/
تصادف چطور؟توضیح کامل بدهااا
واااای امیر اون موقع موتور داشتم افلیج کامل بودم
داشتم راه راستو میرفتم بعد یهو میرفتم تو باقالیا
یه روز نبود من دست و پا شکسته نیام خونه D:
باقالیا:v
من موندم چطور بهت زن دادن:vvvv
از این صحبتهای قبل ازدواج هست!رفتم حرف بزنم گند زدم امیر
رفتم به دریا گفتم خیلی خوشحالم که قراره منو بگیرین :4fv: