14-03-2016، 17:05
(14-03-2016، 17:00)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ابتکاری بود واقعا حکیمانه که قبلا بدست من طراحی گشته بود (;
(14-03-2016، 16:56)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اين طرز صحبت با من؟:|اين ارمان هاي دين؟:|
(14-03-2016، 16:48)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایزی را گِره کن بر کمَرَت اِی وِی≈" تا شوی رَستگار زِ عادتِ بی اختیار"≈ :||||
(14-03-2016، 16:45)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(14-03-2016، 16:41)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره خودمم:|
:|
زارت؟:|
احسنت :>
زورت :|؟
:||
:|||
:||||
:|||
:||
OMG:|
(14-03-2016، 16:45)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2016، 16:43)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیخِ جُلبَک مغزی بودیُ نمیدانستَمَت :|
با سلول خاكستري هم اشنايي داري؟:|
ريد با اين سؤالت :|
بيا پ خ مثه ادم بيان كن:|
آب قطع است.. V:
و سوالی دیگر دارم ای شیخ :||
بو مياد:٧
گوي:|
ولي پاسخي نشوي:|
عجب بیتی سرودَم برایت :||||
و اینکه خواهشمندم که اثرات بنده حقیر را با این شکل» :| «کپی نَنِما!
و اینگونه اعمالیست که فرار مغز ها را شکل میدهد
پاسخی حکیمانه بگوی تا نَشَوَم رُسوآی خُلقُ خوی
اينايي كه گفتيو تَرجمه كن اي پسرك خل:|
ابتكار خودم بود :|
نسكي:|
و تو را نصيحت همي كنم كه ازدياد اعتماد به نفس إنسان را همي نابود سازد:|
گر خواهي رسواي خلق نشوي به پ خ مراجعه كن:|
و سخنی دارم سوال بر انگیز..!
که امیر حسین هَمی رستگار گشتُ همی دارایِ فرزند شُد..!
و تو چرا همچنان آسُ پاس مانده ای?؟
اِی برادرِ بزرگ که جانم فدای تو قُربان مهربانیُ لُطفُ صفای تو
▲ با اندکی تَلخیص▲
همی میگفتم که راه رستگاری را در پیش بگیر ای دوست که نمیدانتمت خانه ی دوست کجـــــآست..؟