خشمگين شد .-.
:|
ميخواي بزني تو سرت اون پيامارو؟:|
(28-03-2016، 1:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2016، 1:16)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2016، 1:13)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره البته با رضايت قلبي خودم بودD:
(28-03-2016، 1:10)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2016، 1:08)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاطرات خودتو یادت رفته ؟ :|
عمو شکلات میخوای ؟ :|
امیر تا حالا کسی بت گفته شبیه احمد مهران فری ؟ :/
D:
دهنتو ديو*D:
نه يادم نرفته:|
مخصوصا از وقتي به غزلم گفتي:/
انقد معشوفم از اين كه ديگه سوتي ندادمD:
ب غزل اسکرین شاتم دادم :۷
دادی :۷
هنو پیامات سیوه :۷
تو دراپ باکس و گوگل کلود و فلش و هارد ازش بکآپ دارم :|
البته قلبي نه زوري:٧
بابا بعد شوكولات كه اون دختره ي چيزي اينجا بود كه ديگه سوتي ندادم دادم؟._.
بزارشون دوستان بخندن:|
(28-03-2016، 1:14)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسان بز :|
(28-03-2016، 1:11)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2016، 1:10)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیبی و دارلینگ و مامان آرمان هم هستن :|
هومم :|
میگم جنبه شما صفره .. فردا برامون حرف درست میکنین شر میشه :/
تمومش کنید بهتره ..
من ک ول کردم :|
آرش خره دودستی چسبیده بیبی :/
ياوه گوي:|
حیفن :|
ميخواي بزني تو سرت اون پيامارو؟:|