(30-03-2016، 15:02)Amir0800 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یه سوال دارم !
چندفه کتک خوردی ؟![]()
زیاد اهل دعوا و اینا نیستم :|
ولی به همون اندازه که کتک خوردم کتک زدم :|
(30-03-2016، 14:33)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام:| سلام !
تا حالا چنتا دختر مخ كردين؟:| زیاد توی این فازا نیستم ؛ مگه اینکه خیلی از طرف خوشم بیاد ..
اصن دختر مخ كردين؟:| تا الان که بیشتر دخترا دنبال این کار بودن :|
شخصيت تو فلشخور با دنياي واقعي فرق ميكنه؟ نه فک نمیکنم !
دوس داريد زن بگيريد؟:٧ نه علاقه ای ندارم !
قدتون چنده؟._. 170
چن كيلوييد؟:| 50-55
نوروز خوب بود؟:| آره ..
ايا ميخوايد شنبه كه فرداي سيزده بدره برين مدرسه؟+_+ نه ..
خودافظ:| خدافظ !
(30-03-2016، 13:52)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_چطور شد که تصمیم گرفتی تو این سایت عضو شی؟
برادرم اینجا عضو بود ..
اواسط 2012 بود که خودش یه اکانت واسم ساخت ولی نیومدم دیگه !
2013 این اکانت رو ساختم ! فضاش بنظر گیرا میومد .
_موفقیت رو چجوری معنی میکنی؟
رسیدن به خواسته ها ؛ هرچند خیلی کوچیک ..
_تو زندگیت میخای مثل چه کسی باشی؟![]()
الگو زیاد دارم ؛ ولی تا حالا تصمیم نگرفتم کلاً مث یکیشون عمل کنم .
_چطوری عصبانیتتو نشون میدی؟
اکثراً میرم یه گوشه دور از بقیه تا آروم شم .
_ به خودت به عنوان یه انسان از بیست چه نمره ای میدی؟
من هرچی بلد بودم انجام دادم ، نمره دادنش دیگه با شما .
_خودتو توی یک جمله توصیف کن
خیلی آروم و نکته سنج تشریف دارم بنده :|
_ بزرگترین آرزوت چیه؟
آزادی مردم مظلوم فلسطین :|
_ آخرین سوال که خیلی مهمه :| : چرا تو اینستا آن فالو کردی ¿ :|اکانتمو Disable کردم .
بیـخیال مهم نیست .. واسه شوخی گفتم ! مرسی که وقت گذاشتین جواب بدین .. ^___^ خوهش ! موفق باشی .
(30-03-2016، 13:13)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ، نوروز خجسته !سلام ! همچنین .
میدونی چرا اینا بدون ذکر منبع سوالات رو کپی میکنن ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s3.img7.ir/ceUxs.png
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sana1389ub.blogfa.com/post-222.aspx
خستن .. !بله صحیح :|
چرا دانشگاه ؟ آزادی عمل بیشتره ..
اگه بری دانشگاه جزوه هاتو از دخترا میگیری ؟گمون کنم دخترا میان از من جزوه میگیرن - با حساسیت خاصی جزوه برداری میکنم :|
_
نظرت در رابطه با :
: V for Vendetta
: خیلی سخت کوش و پرتلاشه ! قابل تقدیر .
: از مدیرای مورد علاقه ..
_
دمای صندلی چطوره ؟ تا الان آسیب جدی نرسونده ..
ذهنم کار نمیکنه دیگه![]()
خدافس ..خدافظ !
(30-03-2016، 5:01)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه درس خون کلاسی ؟ :| شک داری ؟ :|
اسم اولین دوستت ؟! سجاد .
ددپول خ خوب بود مگه نه ؟ :| شاهکار !
اگه قرار باشه یکی از توانایی " شنوایی بینایی و شنیدن حرف زدن " ع دست بدی کدومو انتخاب میکنی ع دست بدی ؟ حرف زدن شاید بیشتر قابل تحمل باشه ! چون میتونی به یه طریق دیگه منظورتو برسونی ..
چندسال دوست داری زندگی کنی ؟!
عذاب آی جهنم بیشتر به چشت میاد یا لذتای بهشت ؟ با توجه عذابایی که بزرگواران بالای منبر عرض میکنن ، عذابای جهنم بیشتر به چشم میاد ..
چندتا آهنگ ک تورو خیلی تحت تاثیر قرار دارن و نام ببر ..
کرم ( شایع ) - بخند به زندگی ( بیگرز ) - باید یاد بگیرم ( موئر ) - بعد از من ( سورنا ) - تو قوی تری ( امیرحسین خلوت ) - افسوس ( بهرام ) - بزرگ ( آرش دارا ، مهراد و سامان ) - انعکاس ( عرفان ) - حقیقت ( حصین ) - نپرس ( صادق ) - برگردم ( سپهر خلسه ) - فیس پوک ( شاهین نجفی ) - یه تیکه پنیر ( شایع ) - نباید وایسیم ( زدبازی ) - زمستون اومد و رفت ( علی جیدال )
اولین دوستت اینجا کی بود ؟! اهورا !
خب همین خوش باشی :| فدات :|
تولدت مبارک باز ! :> مرسی !