01-04-2016، 5:25
(31-03-2016، 22:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامسلام !
چرا میگن صندلی داغ خب ؟ :/ نمیدونم :|
چون زیاد میشینن روش ؟ :| در جوابت عرض شود که .. خیلی چیزا با همین ویژگی هست ولی به اسمشون واژه " داغ " اضافه نکردن :|
بهرحال :/
خودت چطوری ؟ خوبم ، مرسی .
نظرت راجب خودت چیه ؟ نمیدونم .. از بقیه بپرس :|
اگه میونستی ی بلیط مجانی برا ی کنسرت داشته باشی ، کنسرت کی میرفتی ؟ چرا ؟ بحث بلیطش نیست ! بحث اینه که هیچکدوم از خواننده های مد نظرم توی کشور نمیتونن اجرا داشته باشن .. | ولی حصین و صادق ، سورنا ( بری کنسرت دپ میشی :| ) ، بهرام یا عرفان میتونه جالب باشه ..
با سینما رفتن حال میکنی ؟ آره ! منتها با سینمای ایران حال نمیکنم :|
سینماها اونجاهم خلوته ؟ :/ آره ! مث که بالاخره مردم متوجه شدن این فیلما ارزش دیدن نداره !
چرا ادم باید فیلمای ترسناک ببینه ؟ :| مگه مازوخیسم داریم ؟ :/ هیجان خیلی خاصی داره - حداقل من به این دلیل میبینم :|
اگه قرار بود فردا بمیری چیکارا میکردی ؟ گمون کنم یکی پرسیده بود چه تغییراتی میدادی ! ولی این یکی جالب تره .
حس جالبی نیست - یهو دلت واسه هرکسی که میشناختی تنگ میشه ..
احتمالاً بیشتر وقتمو صرف گذروندن با بقیه میکنم .
یکی از کارایی ک عمرا انجامش نمیدی چیه ؟ نمیدونم جداً ! اسم هرچیو بیارم فردا وادار میشم انجام بدم ..
رشتت چیه ؟ ریاضی .
نظرت راجب کنکور لعنـتی ؟ :| وقتی اسمش میاد تا جایی که بشه خودمو به بیخیالی میزنم :|
آدم منظمی هستی ؟ آره خیلی .
چرا گفتی ب ازدواج فک نمیکنی ولی به اسم بچهات فک کردی ؟ :/ جای تقدیر داره .. رفتی همه حرفامو خوندی تا یه باگ پیدا کنی :|
اون اسما مورد علاقم بودن صرفاً ، نه فقط به عنوان اسم بچه ها ..
خواهر برادر داری ؟ خواهر - برادر .
تو کارای خونه کمک میکنی ؟ آره تا جایی که بتونم .
تا حالا از مدرسه دررفتی ؟ چرا ؟ چجوری ؟ کِی ؟ کلاً گمون کنم نصف کلاسا رو پیچیدیم امسال - راحته ؛ زندان نیست که !
بچگیات گم شدی تا حالا ؟ آره اینطور میگن !
مث اینکه تولدته ..
کادو چیا گرفتی ؟! پول فقط .
به نظرت با ارزش ترین کادویی ک میشه ب یکی داد چیه ؟ همون پول حق انتخاب بیشتری میده ! منتها از طرف دیگه یادگاری نمی مونه ..
اسم مدرست ؟ شاهد .
بهترین معلمت ؟! استاد گودرزی
ذهنت خسته نمیشه سوالارو جواب دادنی ؟؟ :| نابود شدم :|
شده تو بعضی سوالا تو دلت ب طرف بگی ب تو چه اخه اسکل ؟! :| اینم جزو آپشنا بود ؟ :| واسه خودت استفاده میکنم پَ ..
درد دل میکنی ؟ دیدی بعد از اینکه درد دل میکنی رفتار طرف باهات عوض میشه ؟ به همین خاطر نه ..
با کی ؟ -
اینستا یا فیسبوک ؟ فیسبوک .
بدترین خصلتت ؟ میگه پوکر زیاد میذارم و تیکه زیاد میندازم ..
بهترین خصلتت ؟ میگه به قولام عمل میکنم !
پ.ن : از کسی پرسیدم اون دو تا رو :|
شهر بازی دوس داری ؟ آره واسه تحول خوبه ..
تونل وحشت چی ؟ :hiccp: نرفتم :|
مسافرت رفتین ؟ این دفعه نه ..
هندزفری یا هدفون ؟ :/ هندزفری .
آدم مهربونی هستی ؟ چرا ؟ اینطور میگن نزدیکا .. حس خوبیه طرف مقابلو خوشحال کنی .
حسودی ؟ نه اصلاً .. ولی حساسم روی رفیقام :|
کینه ای چی ؟! نه .. منتها اگه ناراحت بشم در حد تلافی :|
لجبازی ؟ :/ نه ..
خب فک نکنم سوال دیگه ای داشته باشم
راسی ؛
فردا جایی میرین ؟ نه فک نمیکنم !
کجا ؟ -
اگه میرین خوش بگذره . مرسی به هرحال !
فلن . خدافظ !
( شاید قشنگ ترین سوالاتی بود که تا حالا پرسیدن این سری ! مرسی ، خیلی خوب بود . )