01-04-2016، 14:22
(01-04-2016، 12:55)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه نه نه حتما بببین ^_^
4 قسمت فقط اونجوریه بعد جالب میشه ، در واقع این زندگی قبلی دختره و پسرست ..
کلا زده شدم راستش .. با اخرشم حال نکردم ! دختره باید با هان شی میرفت .. اونم دوسش داشت و درحقش ظلم شد . از طرفی دوتاشون خون آشام بودن .. دوتا خون اشام به از یه خون اشام و آدم :|
میخام یه سریال دیگه شروع کنم ترجیه میدم تو از ستاره ها اومدی یا نگهبان شبُ ببینم بعدش که تنوع شد بیام این قسمت وسطای مربا رو ببینم .
راجب این حرفت؛ ینی چی زندگی گذشتشونه :| ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟ شاید انگیزه دیدن پیدا کردم قبل از اینکه سریال دان کنم ( :
نقل قول: مگه من نگفتم نگهبانو شروع کن ؟ -.-شادی جون اولش باید ازت تشکر کنم واسه وقتی که گذاشتی و این توضیحاتُ دادی .. حق باتوعه! من خیلی عجولم و اینو باور دارم ! :/ سریال دیدنم چیز الکی ای نیست .. صبر و حوصله شرط اوله !!!! الان که فک میکنم میبینم واقن اشتباه کردم ! :\
استارت میزنم نگهبان شبو ! بین جونگ ایل وو و کیم سو هیون موندم -_- دوتا عشق تو دوتا سریال .. اول کدومو شروع کنم!!! عشقم اهل ستاره هاست یا نگهبان شب ... -___-