(04-04-2016، 16:47)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-04-2016، 16:28)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-04-2016، 16:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
١٦ صفه دير كردم :|
+
سلام
آرمی آرمی آرمی ♥ ((:
چطوری تُ دُختر ^_^ ؟ دلمـ براتـ تنگ شُده بود ._.
جونم جونم جونمم ؟ *^_^
مرسي
منم همينطور ._.
كجايي تو؟
چي كار مي كني؟
ساله نوت مبارك(:
عشقمـ ^_^
هیچی باو درگیر کار و زندگی :|
تُ چه خبر ؟! چه میکُنی ؟!
سال نوی تو هم خُجسته :***
[/quote]
كار و زندگي؟؟ ازدواج مزدواج؟؟ بچه مچه ؟؟O_O
من رفتم سينما^_^
٥٠ كيلو البالو رو ديدم
هنوز شادم
تو چي؟ تعطيلات خوش گذشت؟
(04-04-2016، 16:50)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اووووف -.-*
(04-04-2016، 16:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره مام امتحان داریم ولی از شنبه شروع میشه -.-*
(04-04-2016، 16:43)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هپي نيو ير -->> بَعععع
(04-04-2016، 16:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوه :|
(04-04-2016، 16:28)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـلامـ ارمی جونمـ (:
حـالت چـطوره ؟؟.-.
سلام عشقولي(:
سال نو مبارك
من خوبي تو خوبي؟؟
(04-04-2016، 16:28)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آرمی آرمی آرمی ♥ ((:
چطوری تُ دُختر ^_^ ؟ دلمـ براتـ تنگ شُده بود ._.
جونم جونم جونمم ؟ *^_^
مرسي
منم همينطور ._.
كجايي تو؟
چي كار مي كني؟
ساله نوت مبارك(:
راستی میگم (هپی نیو یر ) :|
منم خوبم (:
چه خبرا ^-^*
امتحان امتحان و .. امتحان !! >_<
فردا ٣ تا امتحان دارم:|
تعطيلاتم افتضاح بود! همش خونه ي اينو اون