05-04-2016، 20:12
(05-04-2016، 20:10)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوکی باو -_-*
(05-04-2016، 20:07)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2016، 20:04)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چقد تو بی جنبه ای -_-*
(05-04-2016، 20:02)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2016، 19:58)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم هرکی دیگه هم جای من باشه فکر بد میکنه :||
هااااااا فازت چیه
ایا این بود ارمان های امام خدا بیامرز :|
مشکل هم دقیقا همینه که خیلی ها مغز منحرفی دارن اگه یه منظور دیگشو میگرفتی سوء تفاهم نمیشد
داشتم شوخی میکردم یهو باد ورت داشت:|
بی جنبه نیستم ولی قبول داشته باش که خیلی ها الان مغز منحرفی دارم از یک موضوع برداشت های مختلفی میشه کرد چه خوب که برداشت درستی داشته باشیم
(05-04-2016، 20:08)CPT_KASRA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من مغز منحرفی ندارم. :|
ساندویچ سلف
خدا رو شکر
بای .

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)