امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهيه قليه بادمجان

#2
قلیه بادمجون رو به عنوان یه غذای گیلانی میشناسن اما این غذا شهرهای دیگه ی کشورمون هم پخت میشه و به شیوه های مختلف .یه غذای خوب صرفا یه غذای پرهزینه و تجملاتی نیست بلکه چیزیه که با عشق و علاقه پخته شه و ازش لذت ببرین .قلیه بادمجون به شیوه ای که من بهتون آموزش میدم کاملا پختنی و رژیمیه و سالم .موادشم که برای همه در دسترسه و طبخ این خورشت بسیار آسونه و اصلا هم وقت گیر نیست .قبلا هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذای رژیمی بادمجان کبابی و سس ماست رو براتون قرار دادیم که با مراجعه به لینکش میتونین این مطلب رو بخونین.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهيه قليه بادمجان
طرز تهیه ی قلیه بادمجان
مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان
  • بادمجان 5 عدد متوسط
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • عدس 1 لیوان
  • رب گوجه به مقدار لازم
  • آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهيه قليه بادمجان
مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان
طرز تهیه ی قلیه بادمجان
عدس رو با دقت پاک کرده و بشورین و به همراه 1 لیوان آب توی قابلمه بریزین و روی گاز قرار بدین تا کمی نرم بشه .10 دقیقه برای اینکار کافیه .اگه از زود پخت بودن عدستون مطمئن نیستین حتما از شب قبل عدس هارو توی آب بندازین تا خیس بخوره و نرم شه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهيه قليه بادمجان
پخت عدس برای تهیه ی قلیه بادمجان
در این فاصله پیازهارو نگینی یا خلالی خرد کنید و بادمجونارو هم خرد کنید و نمک بزنید تا تلخیشو پس بده.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهيه قليه بادمجان
خرد کردن پیاز و بادمجان
بعد از اینکه عدس ها کمی نرم شدن بادمجون و پیاز رو داخل قابلمه بریزین و کمی آب اضافه کنید به اندازه ای که مواد قشنگ هم بخورن .حرارت رو کم کنید تا مواد بپزن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهيه قليه بادمجان
قلیه بادمجان
بعد از حدود 30 تا 45 دقیقه مواد تقریبا پختست و بهتره که بچشین و نمک و فلفلشو اندازه کنید و رب گوجه رو هم به غذا اضافه کنید و قشنگ هم بزنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهيه قليه بادمجان
قلیه بادمجان
آخرین مرحله هم آبغوره یا آبلیمو رو اضافه کنید که جلوی پخت عدس رو نگیره و اگه دوست داشتین با پشت قاشق مواد رو کمی له کنید .در این مرحله بعضی افراد به غذا روغن یا کره اضافه میکنن که به نظر من هیچ تفاوتی در طعم غذا نداره پس غذای رژیمیتونو خراب نکنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهيه قليه بادمجان
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: طرز تهيه قليه بادمجان - Faust - 07-04-2016، 19:00


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان