از نظر تیکه انداختن درست اره ب دخترای محجبه هم تیکه میندازن بخصوص اگا خوشکل باشه ولی دختر محجبه کسی رو تحریک نمیکنه یا این ک گناهی رو مرتکب نمیشه البته بستگی به دین داره هاااااااا ن این حجاب بدون بینش و عمل خوب بعدشم ولی خدا خودش میدونه ک این دختر خانم بدون منظور بیرونه ولی خانمی ک ارایش انچنانی و تیپ بسیار تحریک کننده رو میزنه وای بحالش این ک دیگه خدا حسابشو میرسه و بیشتر تو نا امنیه چون ببخشیدا ببخشیدا خانم های هستن ک بخاطر بدحجابیشون مردهای دیگه رو ناخواسته تحریک میکنن و ناخواسته بهشون ببخشید ببخشید تجاوز میشه یا خیلی اذیتشون میکنن
چرا ما به زمان حاهلیت بر میگردیم.و خودمون رو به اون راه میزنیم یکم درباره حجاب مطالعاتمون رو افزایش بدیم من ب هیچ کس گیر نمیدم ک چرا بدحجابی ولی بعضی وقتها هم نهی از منکر و امر به معروف توصیه شده و از واجبات دینه عزیزم ولی ی تذکر خوبه ها ولی من کسی رو مجبور ب کاری نمیکنم عزیزم
درضمن مشکلمو با اون خانم حل کردم
چرا ما به زمان حاهلیت بر میگردیم.و خودمون رو به اون راه میزنیم یکم درباره حجاب مطالعاتمون رو افزایش بدیم من ب هیچ کس گیر نمیدم ک چرا بدحجابی ولی بعضی وقتها هم نهی از منکر و امر به معروف توصیه شده و از واجبات دینه عزیزم ولی ی تذکر خوبه ها ولی من کسی رو مجبور ب کاری نمیکنم عزیزم
درضمن مشکلمو با اون خانم حل کردم