15-04-2016، 12:38
(15-04-2016، 12:29)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2016، 12:14)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین من بت حق میدم چون خودمم از اینکه یه نفر خودشو با این چیزا ... خوشم نمیاد
آره دیگه من دوس دارم بزنم دیوار اتاقمو خراب کنم ب همسایه بقلی چ ربطی داره ؟!
من دوس دارم برم تو خیابون بشینم فیلم سوپر نگا کنم ب بقیه چ ربطی داره خب دوس دارم !!!
من هیچ حسی بشون ندارم |:
چرا باید ب ی سری عملی کپی پیس احساس داشته باشم |:
ک بخوام از مدل حرف زدنشون خوشم نیاد |:
میدونی ندا .. آدمی مث ت ک فقط میشی نه فیلماشونو میبینه و طرفدارشونه مشکلی باش ندارم
چون خودمم طرفدار ی سری ع آدمای هالیوود هستن ک ب ظاهر و با توجه ب حرف بقیه شیطان پرستن و دارن تهاجم فرهنگی میکنن |:
مشکل من با اوناییه ک خودشونو خفه کردن با این چیزا .. ی سرچ "کره" بزن تو همین لیست انجمن
حالا اسمایی ک میاره ..
پسر کره ای
دختر کره ای
عاشق کره
کره لاور
بعد حالا برو تو بیوشون
سلام من اسمم فلانه و عاشق بازیگر یعخیخفجیخ کره ای هستم و ع خواننده های گروه بحههحب زلجهل حهبطفخسفه جتجتححا کره خوشم میاد
میخوام وقتی بزرگ شدم برم کره و با حلززحعلحز ازدواج کنم |:
امضا و آواتارم ک همش کره ..
ولی این سلیقه خودشه ب خودش مربوطه
و این ربطی نداره ب این مثالی که زدی چون دیواره خونه شو خراب کنه ب همسایه بغلی ربطی نداره(مفهومش در اینجا کاربرد نداره)اگر ضرر همه جانبه باشه اینو میشه بکاربرد
من سلیقه خودمو دارم پس این چیزی نیس که کاری کنه که حقوق شخصی من مورد خطر باشه
ولی خب یه ضرری که کاملا مشهود فرهنگ پایین ماهاس نه فرهنگ اونا
یارو انقد میره تو نخ طرف که زندگیه عادیش مختل میشه
درصورتی که تو جوامع اونا عادیه
این دلیل بر این نمیشه فرهنگ اونا خرابه مشکل فرهنگ مردم ماس
درضمن این موضوع رو بخوایم از نظر منطقی بررسی کنیم
بعضیا از این طرفدارا خیلی جو گیرن درسته؟ اینا همش بخاطر سنشونه در یه سنی این چیزا عادیه بعدا بزرگ شن از کارای خودشون خندشون میگیره
پس
۱.سطح فرهنگ باید بره بالا نه اینکه از این چیزا محروم باشیم
۲. دریک سنی این چیزا عادیه پس نباید تو سلایق دیگرانم دخالت کنیم
و اینکه میدونی تو کلا در مورد کاراشون داری بحث میکنی بهت حق میدم یکم زننده اس کم کم عادی میشه
ماها چون یه چیزایی در فرهنگمون عرف نی برامون زننده اس در صورتی که تو کشورای دیگه همه جور ادم با همه جور سلیقه وجود داره و همه دیوانه وار ممکنه طرفدار یک چیز باشن ولی تو فرهنگشون عادیه ینی یارو حتی اگه خز ترین طرفدار باشه مردم دیگه ب حقوقشون احترام میذارن
ولی خب کم کم براما هم جا میوفته البته اگه بذارن..
این مطلب کاملا محتواش با حرفی که تو میزنی فرق داره
محتواشو بخونی میفهمی چرا من مخالفم..
آره درسته قبول دارم عادیه .. ولی یکی ع دوستای من .. خیلی تو نخ این چیزاس .. کره و اینا .. میدونم ی روزی بالاخره بیخیال میشه .. ولی الان سر کلاس همش میشی نه نقاشی اونا رو میکشه اسماشونو رو دستشو و کتاب و دیوار و دست بقیه و کلا هرچی ک ببینه مینویسه|:
کم ندیدم ع این آدما .. باید بالاخره ی چی بشون گف .. حتی اگه اقتضای سنشون باشه !