15-04-2016، 17:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-04-2016، 17:59، توسط مهرسا{شیطون}.)
(14-04-2016، 7:49)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2016، 7:38)مهرسا{شیطون} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2016، 1:43)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب مثلا بگیم گلم سنبلم تایپیکتون تکراریه و تو مذهبی با عرض معذرت چندتا تایپیک مثل این هستن
لحنمون خوبه ؟ :|
بر نمیخوره بتون؟ :| ..
جدا ع اینا .. بنظرم حجاب ی چیزیه زن رو محدود میکنه ! حالا هرچقدم ک خوبی داشته باشه ع نظر شما .. شاید اگه اجباری نبود انقد همه از حجاب بدشون نمیومد ..
بهتر نیست وقتی خودمون نمیتونیم حجاب کنیم به اعتقادات دیگران توهین نکنیم؟![]()
جدا از اینا به نظر من اگه مثل کسایی که حجاب میکنند بدون ترس از اینکه بهشون بگند امل یا .... و حجاب رو بیکلاسی یا محدودیت نمیدونند بودن لیاقت میخواد که ما نداریم![]()
من ب اعتقادات کسی توهین نکردم ! میدونی مشکل آدمای معتقد و محجبه مث شما اینه ک هر حرفی نسبت اعتقاداتشونو ب عنوان توهین میگیرن ..
حجاب باید اختیاری باشه .. اختیاری ک باشه هم شما میتونی چادرتو سرت کنی هم اون دختری ک حجاب و دوس نداره میتونه موهاشو بیرون بزاره ..
آدم انقد شعور داره ک بدونه چ نوع پوششی مناسبه (:
من نه زیاد معتقدم نه باحجابم یکیم مثل خودت اما اعتقادم اینه که اونی که چادر سر میکنه خیلی ارزش داره البته نه اونایی که چادر سر میکنند و هزار تا کار زشت دیگه انجام میدند منظورم اونهایی هستند که واقعا مومنند و بهتره نخوایم توهین کنیم بهشون اگه دوباره گزاشتند خب چه اشکالی داره ؟

(15-04-2016، 1:07)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضیا واقعا بد بیرون میرن .. اونایی ک مانتو جلو باز و لباس نیم تنه و شلوار تنگ تا بالای ساق میپوشن .. اینا واقعا بدن .. مخصوص دخترای بالای 25 هستن .. نه کسایی ک تو انجمن با رنج سنی 14-15 هستن ! من دارم درمورد اونا ح میزنم ..
ولی الان تیپ بیشتر دخترای جوون اگ محجبه نباشن ی مانتو آستین کوتاه یا ی مانتو جلو باز ک زیرش ی چی درس پوشیده باشن ! اوج بدحجابیشون همینه ..
آرایش اعتماد ب نفس ی دختر و میبره بالا .. دخترا اگ میخواستن باب میل پسرا بیان بیرون ک باید .. لخت میومدن :| ..
تیپای نوجوانای امروزی بخاطر دل خودشون و اعتماد ب نفس خودشونه .. نه تحریک مردا ..
با این نظرت موافقم