(13-05-2016، 12:57)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دنبال اسم قبلی ت
(13-05-2016، 12:52)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2016، 12:49)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2016، 12:41)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2016، 12:40)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثلا مدرسه تموم شه چی میشه؟
مدرسه ها تموم شه!.
تابستون هم شروع شه بعد یک ماه از بیکاری و استراحت آدم خسته میشه
من ترجیح میدم از بیکاری خسته شم تا از رنج و سختی ! ._.
صنم(:
انقدر دنبالت گشتم که خدا می دونه اما بعد یادم افتاد اسمت عوض شده:/
ولی من دوست دارم تابستون یک ماه بود._.*
یه روز دلتنگ همین سختی ها میشی
نسیم [=
دُنبال امپتی گرل بودی ؟ :>
یک ماه ؟ :| یا جد ممد نوبری :| خوبه تو رییس آموزش پرورش نیستی ! |:
Nicothophilia
همین بود دیگه؟
(13-05-2016، 12:55)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2016، 12:53)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه از فشار درسا نمیریم !
ای گفتی
یعنی میشه تموم شه این چند هفته امتحان
یکی نیست بهشون بگه 1 هفته دیگه میخواید امتحان ترم بگیرید . این امتحانا دیگه چیه ؟ فردا کل زنگ ُ امتحان داریم ..
(13-05-2016، 12:55)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2016، 12:53)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این هفته نه . هفته دیگه امتحانا شروع میشه ._. .
بعد زود تموم میشه ! 1 ماه فقد :|
سلام غزل(:
خوبی؟
باز مال شما خوب از ۱۷خرداد تا سه تیر امتحان دارم-_-
سلام (: خوبم . تو خوبی ؟
باز مال شما خوبه :v حداقل یکم وقت دارید ! زمانارو زیاد گذاشتن . الان مثلا بین امتحان عربی تا ادبیات 3 روز وقت گذاشتن .. الکی طولش میدن بخدا !
استادا گیر دادن تا هفته اول خرداد باید بیاید:|
مگه چندمی؟