13-05-2016، 13:41
(13-05-2016، 12:48)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باو زجر میکشی تومد-.-
(13-05-2016، 12:40)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دانشگاه هم باید درس بخونی
(13-05-2016، 12:37)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2016، 12:34)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا چرا چرا چرا چرا چرا
تابستون نمیاد=(
چرا بیاد؟._.*
ک از این همه رنجوفلاکت راحشیم=/
کنکورم تموم شع من شیرازقبولشم راحتشم=/
(اینازدرخواب بیند پنبه دانه-.-)
فرقی ندارن
من الان دانشجو هستم
سراسری هم قبول شدم
رتبه مم هزار و پونصد شد هیچ فرقی نداره با قبل
اینجا هم باید درس بخونی و تازه باید از مدرسه هم بعضی اوقات بیشتر بدوی
دیروز هم یه نشست بود از کل دانشگاه های سراسری ایران همه شون هم شاکی
کاش بودین و می دیدن چه قدر مشکل دارن
حتی دانشگاه شیراز و فردوسی مشهد و حتی تهران که انقدر معروفن
(13-05-2016، 12:45)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط یک ماه اول خوبه
(13-05-2016، 12:41)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2016، 12:40)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثلا مدرسه تموم شه چی میشه؟
(13-05-2016، 12:37)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا بیاد؟._.*
مدرسه ها تموم شه!.
تابستون هم شروع شه بعد یک ماه از بیکاری و استراحت آدم خسته میشه
درسته ولی قبول کن حال میده
زده به سرم ترم تابستونی بردارم._.*
ولی من اصن بخاطر دانشگاه نمیگم کلن دوس دارم برم شیراز-.-