17-05-2016، 15:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-05-2016، 15:49، توسط Magical Girl.)
(17-05-2016، 15:46)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره چون نمره خودمم همون دور و برا بود :V
(17-05-2016، 15:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من هیچوخ درس دینی رو درک نمیکردم ک چ میگه :|
و برام سواله ک چرا چیزایی ک نمیفهمیمو باید حفظ کنیم ؟ :|
با اون جمله بندی های قلنبه سلنبه ش ! -_-
معلممون حتی برا ی کلمه غلطم نمره کم میکرد ! هیچوخ نتونسم 20 بگیرم تا ایشون معلممون بود :|
باورت میشه ترم یک ۱۰ شدمـ ؟ :|
(17-05-2016، 15:43)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مهری و مرضیه !
(17-05-2016، 15:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره ^_^
من سال دیگه باید انتخاب کنم .
چی برم به نظرت ؟
راجع به تجربی برام بگو .
عههه مبارکه ._.
من امسال دارم ._.
(17-05-2016، 15:47)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر اسم درسه ؟؟ :|
(17-05-2016، 15:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من هیچوخ درس دینی رو درک نمیکردم ک چ میگه :|
و برام سواله ک چرا چیزایی ک نمیفهمیمو باید حفظ کنیم ؟ :|
با اون جمله بندی های قلنبه سلنبه ش ! -_-
معلممون حتی برا ی کلمه غلطم نمره کم میکرد ! هیچوخ نتونسم 20 بگیرم تا ایشون معلممون بود :|
منم همینطور !
بیشتر از تفکر بدم میاد . جمله های قلنبه سلنبه ی مسخره در حد مرگگگگگ :|
اخرین امتحانمونهنمیفهمم چرا باید چرت و پرت های تفکر رو امتحان بدم ؟ مگه زورررره ؟؟؟