27-05-2016، 12:22
(27-05-2016، 11:46)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو وارثان چه جوری بازی میکنه ؟ باید در مقابل مینهو خوب بازی کرده باشه .. نه ؟! :306:
از فیلمای پارک شین های فقط و فقط پینوکیو :| بقیه سطل آشغالی -_- .. از بازیش راضی نیستم ..
طرفداراش به خودشون نگیرن :| ولی بنظرم خیلی مصنوعی بازی میکنه (:
(27-05-2016، 10:42)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زندگیه من لی مینهوئه !
(27-05-2016، 10:36)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ..
شاید باورتون نشه ولی من دیشب خواب مینهو رو دیدم که اومده بود خونمون !
خیلی خوش گذشت ♡ ^^
بچه ها میشه She was pretty رو تعریف کنید ؟ =))
فکر کنم بهش زیاد فکر کردی؟(:
من ندیدمش ولی این خلاصه ش
+
مشخصات
نام سریال: او زیبا بود / She Was Pretty
ژانر: عاشقانه / کمدی
تعداد قسمت: 16
تاریخ پخش: 16 سپتامبر 2015 (25 شهریور 94)
روز های پخش: چهارشنبه و پنج شنبه ها
شبکه پخش: MBC
خلاصه سریال:
وقتی که جی سونگ جون بچه بود زشت بوده اما زمانی که بزرگ میشه جذاب و خوش قیافه میشه. ولی برعکس زمانی که کیم هی جین کوچیک بوددختر زیبایی بوده اما زمانی که بزرگ میشه زشت میشه. در این حین کیم هی جین عشق اولش رو می بینه و این شروع ماجراست
دیروز یه ویدیو ازش دیدم که داشت تو وارثان انگلیسی حرف میزد .. با لهجش خیلی حال کردم ! فک کنم سره همین بود که خوابشو دیدم . تو خواب اومده بود خونمون داشتم باهاس انگلیسی حرف میزدم بعد لهجش و نوع حرف زدنش عین اون ویدیوئه بود ^^
ازش پرسیدم کدوم فیلمتو بیشتر دوس داری با لهجه خاصش گفت بویز اور فلاورز ♡_♡
تازه قبل ازینکه بیاد خونمون من رفته بودم خونه ی اونا ._. البته زیاد نموندم اخه خونه ی اونا شین هه رو دیدم :|||
بعد التماسش کردم به مینهو گفتم پلیز کام تو مای هوس !! پلیز اوپا پلیزززز >.<
اونم قبول کرد اومد ^_^
خخخخ D: