(17-09-2012، 10:05)پارمیداnbp نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیکولا جان خودت که میگی اون تو فیلماس،ولی تو حقیقت اقایون اول میگن دوست دارم یعنی من که اول یکی دیگه بهم میگع دوست دارم چون اگه اینجوری نباشه دخترخانم پریده
پریده که پردیه ور پریده

(17-09-2012، 10:07)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مردا چون منت کشن
مردا منت نمیکشن من تو عمرم منت کسیو نکشیدم

شما زنا خیلی ادمو عصبانی میکنید والا اخه چرا اینقدر فکرتون خرابه خدا همرو خوب افرید شما زنا از بدو تولدتون فکرتون به جیب مردا بود اخه چرا ما مردا که اگه قرار بود به پولتون تکیه میکردیم الان هیچی بود اخه شما پول ندارید اگرم دارید از مردا دارید خداییش یکم خجالت بکشید علت ازدواج مرد و زن از تنهایی در اومدن مرد هست چون زن سوژست واسه خنده اشپزی که بلد نیستید اخرش تخم مرغ نیمرو و تمام رو هست تمیز کردن خونه هم که کارگر میارید اونم بلد نیست چون زنه پس دیگه چی میمونه شما زنا همینکه از ترشییدگی در بیاید خوبه کار دیگه نکنید

(17-09-2012، 10:16)##شهرزاد## نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.؟
اتفاقا بر عکسه از بس مردا غد هستن
خیلی ممنون از حرفتوناستفاده کردیم غد کیه؟