30-05-2016، 11:55
(30-05-2016، 11:45)ی دخی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2016، 11:21)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله من با شما موافقم یک نیت سالم همراه با یک ظاهره سالمه ولی خیلی از اشخاص هستن که باطن پاکی دارن اما به دلیل شرایط مختلف مثل محیط ،نحوه تربیت ظاهر چندان خوبی ندارن این افراد حتما توسط خدا هدایت میشن و خداوند به انها مسیر درست رو ن نشوون میده تا به امروز هزاران هزار خارجی مسلمان و حتی چادری شدن به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه جز این که باطن پاکی داشتن که هدایت شدن ولی همین ها هم ی روزی بی حجاب بودن .حرف من اینه که نباید قضاوت کرد که چون ی شخصی پوشش بدی داره پس بی ایمانه شاید این شخص در اینده هدایت بشه ولی موافقم که نیت و ظاهر مکمل هم اند
(30-05-2016، 11:01)ی دخی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2016، 8:45)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2016، 19:32)ی دخی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من با نظر شما موافقم که میگید حجاب ی چیز جداس البته من با بی حجابی به اسم برهنگی و یا شبه برهنگی مخالفم ولی موافقم که حجاب ی مقوله جداست و نمیشه از روی حجاب افراد موقعیتشون رو توی دنیا ی اخرت تعیین کنیم
اگه اینجور بود شخصی مثل ماری کوری که این همه خدمت به جامعه بشری کرده باید تو اتیش جهم بسوزه که این اصلا منطقی نیست
در رابطه با جمله اخرم هم باید بگم منظور من اینه که الان تو جامعه ما دینی وجود داره که با دین امام زمان فرق داره با دین محمد و علی فرق داره امام زمان(به عقیده من که هیچ الزامی برای درست بودنش وجود نداره ) با این تفکرات مخالفن با این تعصب ها مخالفن با این اجبارها مخالفن دین امام زمان دین قشنگی خداهد بود که امیدوارم بتونم اون روز رو ببینم . اما نمیفهمم که چرا گفتید جمله اخر من مخالف حرف های شماست یعنی شما اعتقادی به ظهور امام ندارید ؟لطفا بیشتر توضیح بدید
خب اره منم همینو گفتم که ی عده مسلمان نما های پرمدعا دین رو به نفع خودشون تغییر یا به قول شما تحریف کردن و کلی هم برای دین من در اوردی شون تبلیغ میکنن.خوبه قبول دارید دینتون دین محمد و علی نیست فقط نمیفهمم چرا انقدر روی چیزایی که خودتون هم میدونید شاید درست نباشه اصرارمیکنید و مردم رو قضاوت میکنید.
اسلام در کل همون اسلامه ولی شاخه های فرعی تحریف شده مختلفی داره و ادم های منفعت طلب پشت این قضیه اند....
دین من دین محمد و علیه ... دین من دینیه که تو قرانه!
انسان قدرت تشخیص داره..عقل نباشد جان در عذاب است×
ببنید تو دین 2رکن داریم یکی ظاهرشه یکی هم باطنش ی ادم مومن باید جفت اینارو رعایت کنه
ولی این دوتام ی حد و حدودی دارن مثلا توی قران گفته شده که زنان حجاب داشته باشند که به عفت شناخته بشن ولی هیچ اصراری نشده که حتما چادر باشه درسته که از جلباب حرف زده شده ولی به عنوان حجاب کامل یعنی میتونیم بگیم چادر مستحبه ولی حجاب واجبه حالا من ازشما میپرسم کی کار مستحب میکنه؟کسی که واجباتش رو درست انجام بده این که بعضی کارا رو تا حد مستحب انجام بدیم و یکسری چیزای دیگه ترک شه مسخره است ولی اگه همه ی کارا در حد واجب انجام بشه درست تر و منطقی تره .این چیزایی که من گفتم مربوط به ظاهره دینه مثل حجاب و نماز و روزه و ....مهم تر از اونانیته که حتی اگه ظاهرم بد باشه به مرور زمان ظاهر رو هم تحت تاثیر قرار میده پس نمیشه از رو ظاهر قضاوت کرد حالا ی عده هستن که من بهشون میگم مسلمان نما که فقط به ظاهر دین توجه دارن و اون معرفت اصلی دین رو درک نکردن من احساس میکنم شما زیاده از حد دارید به ظواهر توجه میکنید که این نه دین علیه نه محمد و نه قران .تعادل حرف قرا ن و عقله نه افراط نه تفریط
(22-05-2016، 18:15):)Mersana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نارنجک
خوبه خودتونم میگین ... باطن دین ظاهر دین رو هم تحت تاثیر خودش قرار میده که حرف اصلی من تو همه کامنتا بود و متاسفانه بهش توجهی نشد!
به نظر شما کسی که نیتش پاکه ظاهر پاکی هم باید داشته باشه...منظور ظاهر سالم هستش
به نظر شما پوشش برهنه یک پوشش سالمه؟؟؟
ظاهر و باطل در کنار هم تکمیل میشن!
تا حالا نظر غیر مسلمانی که مسلمان شده رو خوندید؟؟؟؟
بخونید جالبه

بقیه نظرمم تو کامنت های قبلی هس