30-05-2016، 18:32
(30-05-2016، 17:46)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دنبال یه گونه ی کمیاب از نادر. ها بودم که پیداش کردم
(30-05-2016، 17:43)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیادی عربی خوندی سارول جان ._.
سلام کلاکلون .___.
پ.ن : کلاکلون = کل کل کنندگان :|
داری کم کم ارور میدی !
یه فکری باید به حال تو یکی حتما کرد
(30-05-2016، 17:45)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخی !
(30-05-2016، 17:42)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2016، 17:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2016، 17:31)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یاد چیز افتادم .. معلم دینی مون ! چی میگف .. آها ! نمیدونم ظاهر بین نباشید و عمق رو ببینید و این حرفا .
هم وو هم مهرناز فقط دنبال دیکته ی کلمات میگردید![]()
ظاهر بینای کافر ! ابروی اسلام و هرچی مسلمونه رو بردید که -_-
معلم دینی تون زشت بوده که میگفته ظاهر بین نباشین
لازمه کل کل ، داشتن دامنه لغت درست و گسترده ست ...
مربی مهدتون مگه نگفته بهتون ؟
آهخخخ راستی یادم نبود تو ده شما مهد کودک و مدرسه نیست :/
ببخشید داغ دلتو تازه کردم :/
اسلام به ذات خود ندارد عیبی / هرعیب که هست از مردم ده شماست
اوه یه ! شعرم میگفتی شما ما خبر نداشتیم ؟ خب رو کن دیگه چیا بلدی ؟
فقط یه چیزی این وسط مبهمه برام .. تو از خودم بیشتر اداب و ویژگی های دهمو میدونی ! :297:
میگم نکنه اشتباهی پیش اومده .. یا جاهامون باهم عوض شده یعنی ده مال شماس ، یا تو هم عضو دهاتمونی ، یا خیلی از دهاتمون خوشت اومده و راجع بهش تحقیق کردی که همه چیسو میدونی ! اوهوم .
- بستنیم ریخت ._. (:
بله ، چیزای خوب ، همشو رو کنم زیرش خالی میمونه :/
چون به ده شما پدیده های عجیبی نسبت میدادن من خیلی کنجکاو شدم و کلی تحقیق کردم
فهمیدم ده شما خیلی فقیره و۹۰٪شون زاغه نشینن
میخوام کمک نقدی کنم به دهتون
چه دهات خوشبختی داریم .. یه شاعر میخواد بهمون کمک مالی کنه ! :V
فقط این شاعره اصن هدفش از تحقیق چی بوده ؟! این همه جای خوب .. روی دهات تحقیق میکردی ؟ ._.
پ جایی که تو هستی کجاس خدا میدونه که علاقمند به یه ده ( هرچند با وجود پدیده های عجیب ) شدی ..
اوه داره جالب میشه !
الانه که گندش در آد
میگفتن اسمش شادول گلبیه ...
میشناسیش ؟
(30-05-2016، 18:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا گ.ا :|
کل کلمون تموم شد :|
تازه داشت قشنگ میشد :|