امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟

#40
1_ موضوع رو سیاسی نکنید

2_ حقوق زن و مرد باید مساوی بشه ولی حقیقت این هست که هیچ جای دنیا کاملا یا به اندازه ی زیاد مساوی نیست

3_ در خیلی از کشور ها از جمله ایران یه مرد می تونه چندین زن داشته باشه. جالبه که اون مرد حتی اگه شرعی هم عمل نکنه با پول و پارتی بازی میشه چن تا زن داشت.(توی دین اسلام داشتن چند تا زن شرایط سفت و سختی داره که هر کسی نمیتونه)

4_ حقوق زن فقط مربوط به پوشش نیست که. حقوق زن در تحصیل و رانندگی و بر خورداری از تمامی امکاناتی که مرد هم برخوردار است شامل می باشد و بسیاری از چیز های دیگه.

5_ انقدر مرد مرد نکنید چون اگر زن نبود مرد هم نبود. خیر سر خیلی از شما ها همتون مادر دارید. مادر هم ادم هست. مادر که کولفت خانه و نوکر بابای شما و خود شما که نیست.


نقل قول: اولا گروهی هستند اصلا نمی دونند ازادی چی هست ؟!

ازادی یعنی امریکا درسته ؟!
بینش و نگاه شما خیلی کوتاه هست نه؟؟؟
هر کی بگه ازادی یعنی امریکا؟؟؟ پس شما به ازادی شک داری که میگی ازادیه امریکا.

ازادی متجدد = ازادی بیان + ازای دیدگاه و اندیشه + ازادی دینی(هر کی به دین خود) + ازادی شخصیتی (این ها اصلی هاش بود)

من نمی خوام بگم کدوم از این ها توی ایران هست یا نیست. چون اگه بگم بحث سیاسی میشه. ولی ازادی متجدد. یعنی ازادی ای که در قرن 21 صداش میکنن اینه.

نمونه:
یک کشوری مثله سویس و یا نروژ و یا کره جنوبی از ازاد ترین کشور ها هستن که به دین و شخصیت و اندیشه و دیدگاه مردمشون کاری ندارن. یعنی نمیگن که همه باید مثله ما فکر کنن.

راستی این رو بگم که همه چیز هم توی امریکا ازاد نیست که شما میگی لخت بری بیرون. اتفاقا اگه برهنه در خیابان هایی مانند منهتن قدم بزنی پلیس دستگیرت میکنه و جریمه میشی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!











پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، any body ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Son of anarchy


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حقوق زنان نظر شما چیه ؟؟ - FARID.SHOMPET - 17-09-2012، 12:40


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان