امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

خب من تا سره قسمت 8 مدرسه 2015 رو دیدم ..
اتفاقای جالبی دارن میفتن !
لی اون بی که با هویت خواهرش یعنی گو اون بیول داره زندگی میکنه متوجه چیزلی زیادی راجع به گذشته ی خواهرش شده .
خواهرش وقتی در اردوی مدرسه بوده که بعد ناپدید میشه ، گردنش زخم بوده چون با دوستش سره یه دختره به اسم سو این دعوا میکنن .. این دختر یک ساله که مرده ولی ازش پیام میاد ! هم برای گو اون بیول و هم برای دوستش .
پس دو راه بیشتر نداره ، یا طرف زنده ست یا گوشیش دسته کسی دیگس .
من اول فک میکردم این پیاما کاره اون بیوله ولی برای اونم میومده ! حالا اون بی داره سعی میکنه بفهمه این سواین واقعا کیه ؟ دوباری هم مادرش با مامانش همکلام شده و یه جوری حرف میزنه انگار سواین زنده ست !!
با اینکه ابلهانه ست ولی من میگم هم سواین زنده ست ، هم گو اون بیول .
اخه مگه میشه یه سریال شخصیت اصلیشو بکشه انقدر راحت ؟؟ من دلم میخواد اون بیول زنده باشه و برگرده پیش اون بی و هردو به هویتهای واقعیشون برگردن د کنار هم زندگی کنن ! کاش بشه =))
مثلث عشقی سریال هم داره سخت تر میشه ..
اون مو نارنجیه میدونستین یوک سونگ جه ، خواننده ی گروه btob ئه ؟ خودمم باورم نمیشه هنوز ♡ خیلی صداش خوبه .. بازیشم همینطور ^^
جای دختره اون بی من عاشق پسره شدم ((:
الان هم پسر شناییسته عاشق دختره س هم این خواننده هه !
اهنگای سریال هم عالین . خلاصه پیشنهاد میدم حتما مدرسه 2015 رو توی لیستتون بزارید .. نه اینکه بگم بهترین سریاله ، ولی خب بد هم نیست . لااقل حسابی کنجکاوتون میکنه و تحریک میشید هی دنبال کنید تا بفهمید قضیه چیه ..
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " - Apathetic - 08-06-2016، 18:21

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان