09-06-2016، 22:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-06-2016، 22:49، توسط ✓SHINE AGAIN✓.)
(09-06-2016، 21:14)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب من موزیک ویدیو های مانستر و لاکی وان رو دیدم ! ♡_♡
من الان یه دنیای دیگم ((:
خدایاااا مانسترررررر عررررر عالییییی بودددد *_*
خب ببینید .. من یه سال بیشتر نی که اکسوال شدم .. و هنوز مثل بقیه اکسوالا این مهارتو ندارم که تک تک ام وی هارو به یاد بیارم و داستان هر ام وی رو بفهمم ! برای همین کمکم کنید ..
الان نقده من باتوجه به چیزایی که دیدم رو میگم هرجا رو نگفتم یا اشتباه گفتم بگید .
توی لاکی وان اکسو رو خوابونده بودن اون دخترا که به گبونم مانسترشون کنن بعد تزریقارو انجام دادن ولی یهو اونا فرار کردن بکهیون نتونست فرار کنه و فک کنم بیشتر از بقیه بهش تزریق شد .. و اینکه الان دقیقا من نمیدونم اکسو دوست دارن مانستر بشن یا نه ؟ اخه فرار کردن یعنی نمیخوان .. ولی خو چرا نمیخوان ؟ مگه قدرتمند نمیشن اینجوری ؟؟ و اینکه چرا یهو چانی دارای قدرت اتیش شد ؟؟
طبق چیزیم که از مانستر دیدم بکهیون مانستر بود ولی بقیه نه و میخواست اونارو ببره ولی یهو یه بکهیون دیگه میاد نجاتشون میده ( چرا دوتا شدن ؟! )
و از قرار معلوم بکهیونی که زنجیر به لبش اویزونه بکهیون بدس اون یکی بکهیون خوبس .
و من یه بار یه نقدی خوندم که میگفت همه مانستر شدن ولی چانی نیمه مانستر بود برا همین کتکتش میزدن و چشماشو میپوشوند که کسی نفهمه .. اره ؟
اخرشم نفهمیدم :/
و اینم نمیفهمم که چرا میگن به ام وی ماما ربط داره مانستر !؟ کلا من مبتدی ام . از اول همه چیو بگید ^^ مرسی -.-
از کجا دان کردی
من نمی تونم برم تو یوتوب
نمیتونم دان کنم
ب خاطر همین فقط تیزراشو دیدم
بعدشم چانیول دارای قدرت اتیش بود
یهو قدرت پیدا نکرد
همه اعضا قدرت دران دگ
مال چانیولم آتیشه
و اینکه چرا به ماما ربط داره چون تو مانستر اکسو با قدرتاشون نجات پیدا میکنن و تو ماما هم قدرتای اکسو رو به نمایش میذاره