10-06-2016، 19:18
(10-06-2016، 18:58)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ^_^ سلام ! همین الان آن شدم دیدم پ.خ دادی ! تله پاتی ! ((:
خوبی؟(: مرسی !
کنکور خوبه؟ سلام میرسونه -_-
ما دیروز سالگرد کنکورمون بود-.-* جـدی ؟ منم خاطـره دارم با کنکور پارسال !
چه حسی داریاگه سال بعد به تو بگن که سالگرد کنکورته امروز؟._. بستگـی ب نتایجش داره :|
اسم اعضای تیم مدیریت رو بنویس و بهشون یه جمله بگو(: خیلیارو نمیشناسم ، فقط اونایی ک میشناسمو میگم پس ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Anonymous + مــا لاو .. :V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apathetic اون یکی مـا لاو =))))
Qนεεɳ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♛ عقـایدتُ دوس دارم .__.
✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ دوست قدیمی .____.
برای هرکدوم از آدمای لیست دوستات یه آرزو کن(اسمشونو بنویس و جلوش آرزوتو براشون بگو)
آیدین : دس از عــ*ن بازیـاش ورداره !
علیرضا : موفق و خوشبخت باشی ^__^ انقدم ب من نگه پش کن کو ری ! من کنکوریم >_<
شـادی : همیشه خندون باشی .__.
مــهرناز : همینجوری ابـله بمون تا ابد :V
تینـا : به همه آرزوهات برسی ._.
هنـی : خوشحال باشه همیشه ! بهش میاد ((:
محمـد : فعالتر باشی تو اینستا ! :V
هـلی : کنکور و دیگر هیچ D:
رُژان : نوستالژی منی ! آدم بـزرگی شی ایشالا ! :V
محمـدرضا : سادیسمی نباشی و موفق باشی ! ._.
احساسی ترین کتابی که باهاش گریه کردی رو اسمشو بنویس؟ دخــتر ها و مـادر ها
آخرین فیلمی که دیدی چی بود؟ Vanilla sky
الان داری آهنگ گوش میدی؟اگه آره اسمشو بنویس Desert :|
اگه نه آخرین آهنگی که گوش کردی چی بود؟
ده پونزده سال آینده خودتو در چه شغل و جایگاهی تصور کردی؟ خـانوم دندون پزشـک ._.
راستی بیا از نفر بعد که رو صندلی میشینه(تینا)نفری۲۰۰تا سوال بپرسیم ((: ^_- میسوزونمش ((((:
التماس دعا همچنـین
خسته نباشی(: ._.
با آرزوی موفقیت در کنکور و رسیدن به آرزوهات(: بازم همچنین ^_^