12-06-2016، 20:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-06-2016، 20:51، توسط Magical Girl.)
(12-06-2016، 15:58)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام :| صلام =))
میدونی من تو این پست به خونه خراب کن معروفم :| ؟ هستی ؟ :|
خب سوال ... :7
اسمت : سارا -___-
فامیلت : اون پیش من محفوظه :v
فامیل عمه ت :| : عمه ندارم :|
چنتا عمه داری :7 ؟![]()
ایران یا کلمبیا ؟ وطنم پاره ی تنم :V ولی خب تو میس یونیورس دختر کلمبیا خوشگل بود :| ( اینکه چ ربطی ب سوال داشت دگ ب من مربوط نیس -____- )
شکیرا یا شهناز تهرانی :| ؟ :er3:
قلیون یا شلنگ دستشویی :| ؟ بستگی داره ب شرایط ! :| مثلا من ب شدت دسشویی داشته باشم شلنگُ ترجیح میدم :||||
خر یا بز ؟ خـر
مهرناز یا پاستیل خرسی :| ؟ مهرنازی ک پاستیل خرسی تو دسشه ^____^ ( میدونم خیلی باهوشم)
چرا سگ بال نداره ؟ ب همون علت ک تو بال نداری :|
چرا خر رو با ش برادر نمینویسن ؟ هَعـــیـن ؟! :////
پشت کنکور یا پشت سد :| ؟ :|
پیتبول یا جواد یساری ؟ هرچی تو بگی فقط ول کن D:
چرا آرد بنفش نیست ؟ چون کیک بنفش زشت میشد :/
نظرت راجب این افراد :
اهورا : "ب نظر من" پرمدعا
شادی (شادول گلبی :| ) : یاد بریکینگ بد میفتم D:
آیسان : نظری ندارم !
صابر : مشغول :/
فرید : :| نظری ندارم :||||
جمشید هاشم پور : علاقه خاصی بش ندارم :/
محمدرضا : سادیسمی ._.
ایمان وانتون : نظری ندارم !
علی ساموان (بووووی|: ) : همچین ادمی هس اصن تو فلشخور ؟ D:
سارا منجزی پور : عاشقشم :/
علی ضیا : نظری ندارم
احسان علیخانی :صداش خوبـه ! .____.
خسرو پرویز اول :| : تاریخ لعنتی ! :/ نظری ندارم ( پشت سر مُرده حرف نمیزنن. ب نظر من برا همینم کل درس تاریخ باید ریشه کن شه !
)
خب ... -_________-
فرق اگزیستانسیالیسم آنارشیست محور با هویج چیه ؟ هویج تلفظش آسونتـره ^___^
چرا تو تلگرام این سوالو از دختره پرسیدم بلاکم کرد :| ؟ انتظار داشته مخشُ بزنی خب :V
سوسیالیسم اسلامی رو توضیح بده . بنده ویکی پدیا نیسم ^_^
اومانیسم در خاورمیانه چه نقشی داره ؟ احتمالن نقش مهمی داره :/
آنارشیسم یا مارکسیسم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
فرق پرولتاریا با بورژوازی ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
تفاوت های بنیادی آتئیسم و اسلامگرایی چیه :| ؟ فرقشون بدونی چ دخلی ب تو داره ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
نقش اسب نادرشاه افشار در مکتب اگزیستانسیالیسم غربی چه بود ؟ هیچی دگ .. مینشست رو اسب بدبخت میرف ب مکتب اگزیستانسیالیسم غربیا ^____^ :|
فعلا بسه ولی به زودی میام :| نمیشه یکاری کنی محروم شی تا وختی من از رو این صندلی لعنتی بلند شم ؟ :|

بازی آنلاین
آپلود عکس

)
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)