(21-06-2016، 12:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2016، 12:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0CDqG2MtJ36Rw3L8pYO5oJ3u09uUJGel7J9-5ZA486UQsdB5u
علی 2 :/ @Aiden Pearce
(21-06-2016، 12:37)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی ._.
اینم تویی :|
همه شیفتتن انگار گلیشیفته ای
|:
به 2 یا 1 بودنت شک داری بزار برطرف کنم |:
من علی یکم |: چون پایه گزارم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی ... ( آقا دزده صورتی )
عشقمو نیگا :|
:7
(21-06-2016، 12:49)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: من دیگو ام :|
یه زمانی این شخضیتو دوست داشتم ._.
تا یه دیقه پیش :/
شتتتتت
تو دوسش داشتی ؟ :|
چرا زودتر نگفتی فراموشش کنم این لعنتی رو -_-
آقا من اصن مجهول الهویه ام :|
(21-06-2016، 12:50)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2016، 12:46)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2016، 12:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: حرف مفت نزن :|
آقا دزده اینه :|
باید صورتی باشه !
این خودت خودتی :/
من دیگو ام :|
(21-06-2016، 12:44)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکسا رو لینک بزارید ..
هر لحظه ممکنه شیوا بیاد ._.
اعوذ بالـany thing من الشیوا :|
آقا دزده رو پیدا کردم :7
این شما و این
|:
عالی بود :7
قیافتو بعد از دیدن این عکسه تصور کردم هنوز دارم میخندم :7