(24-06-2016، 19:02)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 19:01)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم ددویل
روزه خورا دمتون گرم |:
روزه دارا هم قبول |: ( به جز حمید |: )
هیشکی اینجا روزه نی:|
:|
(24-06-2016، 19:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 19:01)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این روحیه طنزت بعد از ندادن پولت از بین میره:|
(24-06-2016، 18:56)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 18:55)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 18:53)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ريش خوبه:|
من عاشق ریش سعید معروفم :|
من جدا ريشو دوست دارم:|
دقت كردين اين مربي جديده چقد شبيه اون پيره مرده تو انيميشنه آپه؟:|
نه نه اصن شبیهش نیس:|
تو كلا لج كردي؟:|
بيكار الاف گشاد بي عار:|
با اين دادنت:|
یاد ددپول افتادم:|
:|