24-06-2016، 20:16
(24-06-2016، 20:09)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول 5 طبقه بود..
(24-06-2016، 20:05)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 20:01)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.VvV:
(24-06-2016، 19:58)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 19:56)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو تلگرام عکس میزاری مثلا ورشکاری؟! V:
من دامنه ی سلامتم گسترده تره :|
آیدیو
پشمام
ریـخـت؟!.. ._.
عن عاغا مثلاً
نه ماه دادم این شده هیکلم
عمله الان میگن شیو شد ریخت بی کلاسیه :|
من میرم بیرون شب میام :V
فلن
باشه برو شب بیـا..
(24-06-2016، 20:04)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حمید ژان .."
ایرانم دیگه جای زندگی نیس:|
برم تابعیت جزایر سلیمانو بگیرم/:
کسی اونجا آشنا داره؟:|
جزایر قناری یه خونه دارم رو به قِبله اگه فک رفتن به اونجا به سرت زد یه نِدا بده فقط..!
چن طبقه س/:؟
ولی به دلایلی چند تا از طبقه هاش از بین رفتن
طبقه پنجم تو روز 11 سِپتامبر بمب ریختن نابود شد |:
طبقه چهارم در اثر سونامی کُلا شُسته شد رفت..!
طبقه سوم هم اجاره داده بودم به یه تازه عروس و داماد که قدمشون نحس بود و بر اثر زلزله 10 ریشتری طبقه سوم از خونه جُدا شُد پرت شد پایین
طبقه دوم هم سالمه فقط ستون هاش سُست شده که تا چند روز دیگه خراب میشه |:
میمونه طبقه اَول..
.
.
که اونم خودم توش ساکن هستم (:
هَمکَف هست اگه خواستی...