امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

سلام ..
خب من بالاخره پزشک غریبه رو همین الان تموم کردم !
فاطی هم دیروز تمومش کرد .
باید بگم عالی بود !! تا الان بهترین سریال کره ای که دیده بودم یه لیست دوتایی بود ؛ شکارچی شهر و تو از ستاره ها اومدی .
از الان این لیست رو سه تایی می کنم . پزشک غریبه هم بهترین سریالی بود که در کنار شکارچی و ستاره ها تا حالا دیدم !
حتی یک لحظه هم سریال خسته کننده نبود .
پایان خوب و جذابی هم داشت یعنی سعی کرد تا حد امکان همه ی بینندهدهارو با پایانش راضی نگه داره .
دلیل اینکه میگم سریال عالی بود اینه که اولا سریال آموزنده ی پزشکی بود ^^
من تا حالا سریال پزشکی چند تایی دیدم ولی همشون فقط پزشکی بودن در حالیکه پزشک غریبه چند تا ژانر داشت و پزشکی یکیش بود اما نسبت به بقیه بهتر پزشکی رو نشون داده بود . اتاق عملها عالی بودن عملها کاملا طبیعی و هیجان انگیز بودن ! و احساس میکنم با دیدن این سریال حتی یاد گرفتم عمل پیوند قلب رو خودم انجام بدم ._. D:
اکشن سریال هم عالی بود . از نظر ژانر هیجانی و اکشن خیلی به شکارچی شهر و هیلر شبیه بود تازه کلی هم بازیگر مشترک با شکارچی داشت .
عاشقانه ی سریال و مثلث های عشقی هم واقعا ناب بودن اصلا ادم خسته نمیشد از عاشقانه های سریال .
در کل بگم جدا کار قشنگی بود !
+ من و فاطی تصمیم گرفتیم از امروز یا فردا ، اوه ونوس من رو شروع کنیم . یه کار متفاوته ببینیم این چه جوره ! به علاوه فکر نکنم شماها دیده باشینش .
راستی من چند تا سریال خریدم که به زودی دستم میرسه .. نسل رو کامل سفارش دادم یا پینوکیو و دانشمند شبگرد و بکش خلاصم کن ( کیلمی هیلمی )
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط …Reyhaneh… ، sober ، || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " - Apathetic - 01-07-2016، 13:24

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان