09-07-2016، 18:09
(09-07-2016، 15:50)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام . سلام مهری :>
خوبی ؟ آره :/
یکی از خصوصیات که همه از اون تعریف میکنن چیه ؟ رک بودنم
خصوصیتی که همه ازش بیزارن ؟ زود عصبی شدن و کینه و کل کل زیاد :|
از عقایدت برام بگو ( در هر زمینه ای )آگنوستیک هستم ، آنارشیست و آنتی سیستم ، عاشق هنر و ادبیات ، احترام زیادی برای هنرمندان و شادی آفرینان و کمدین های حقیقی قائلم ، ارزش شادیِ حقیقیِ انسان ها رو از عقاید دین بالاتر میدونم ، شهیدان و جانبازان و مادر و پدر رو به طور غیر قابل وصفی مقدس میدونم ، از چاپلوس ها و روشن فکر نماهای احمق متنفرم ، با دیدن آدمایی که دائم کوروش و داریوش و هخامنش و زرتشت رو زبونشونه و فکر میکنن با بی توجهی به اعرابِ سوریه خیلی شاخن واقعا به وضع کشور و مردمم تاسف میخورم ، دیدن افراد کوته فکری که فکر میکنن مدافعان حرم برای اعراب به جنگ میرن و شروع میکنن به پرت و پلا گفتن و #کوروش_بیدار_شو_و _ببین میذارن و حاضر نیستن به حقیقت ها فکر کنن حالمو بد میکنه و ...
به نظرت اول روز میاد یا شب ؟ اول روز میاد چون هر شروع پایان داره
هر چیزی که اطرافمون هست رو چه کسی نامگذاری کرده ؟ ( مثلاً آسمان ) مغز اجدادمون
از کدوم رفتار آدم ها خیلی بدت میاد ؟ نامردی و چاپلوسی
ترجیح میدی همسر آیندت دارای چه شغل و خصوصیاتی باشه ؟ شغلش در حدود چارچوب اخلاق باشه مشکلی ندارم ولی دوس دارم پزشک باشه به یه سری دلایل :/
خصوصیات : لوس نباشه ، تکیه گاه محکمی باشه توی زندگی ، ساده و بی آلایش باشه ، مذهبی نباشه ، آدم پایه و خندونی باشه ، اهل کتاب و موسیقی و سینما و تیاتر (در کل اهل هنر و ادبیات ) ، خوش برخورد و خوش مشرب و ...
به جن اعتقاد داری ؟ داستان هایی که راجع بهش میشنوی رو باور میکنی ؟ بله ، بعضیاشو آره
از کدوم دانشمند خوشت میاد ؟ خیام ، ابن سینا ، پروفسور حسابی ، آلبرت انیشتین ، هاوکینگ و ...
حرف های کدوم فیلسوف روت خیلی تأثیر داره ؟ شخص خاصی نیس ، معمولا سعی میکنم حرفشونو بفهمم و ازش استفاده کنم
از نظر اخلاق فکر میکنی شبیه کدوم شخصیت کارتونی هستی ؟ نمیدونم !
از نظر قیافه به کدوم شخصیت کارتونی ؟ تا حالا بهش توجهی نکردم !
نظرت راجع به تیزر « دیرین ، دیرین » چیه ؟ از طرفدارای #1 دیرین دیرینم .-.
تا حالا شده دوست داشته باشی جای یک پرنده باشی ؟ آره
تا حالا شده فکر خودکشی به سرت بزنه ؟ نه |:
چرا ؟ چون خیلی جونمو دوس دارم :|
تا حالا از دست پدر و مادرت ناراحت شدی که منجر به تصمیم به فرار از خونه بشه ؟ آره
تا حالا شده با بو کردن عطری که قبلاً از اون استفاده میکردی به یاد خاطراتی بیوفتی ؟ زیاد
__
ضایع ترین کاری که تو انجمن انجام دادی چی بوده ؟ بگم آبروم میره :| ولی 2 تا GIF ضایع برا امضام گذاشته بودم :|
تغییری که دلت میخواد در انجمن داده بشه ؟ مثل قبل بشه
یه جمله ی یادگاری به اعضای «فلشخور» ؟ زندگی بیرون از مودم ارزشش بیشتره !
__
با دیدن کدوم دلت خنک میشه ؟ 1
خب خسته نباشی ، خدافظ .مرسی (; بازم بیا ... خوشحال میشم !