(16-09-2012، 16:17)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سبک رپ همان طور جناب نیکلا گفتند از اختراعات شیطان پرستان است
هدف این موسیقی بیشتر جنگ با خداست !
کسانی هم که به این موسیقی ها گوش می کنند از نظر من کافر هستند چون اهنگ شیطان رو گوش می کنند .
دادا شما حالت خوب نیست کافر جدت

(17-09-2012، 16:15)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در کل موسیقی که موجب فحشا یا فساد و سایر مسائل باشه
کلا حرامه حالا خواننده اش زمینی باشه یا مریخی
حالا خوتون باید بفهمید که گناه می کنید یا نه
دادا اینا حروم نیست که ولی کسی نباید گوش بده چون چیزای مزخرفیه ولی اگه یکی گوش میکرد به ما هیچ ربطی نداره .
(17-09-2012، 13:29)Bahador1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من از بعضی خواننده ها خیلی متنفرم که همش تو ترانه هاشون فحش میدن و فکر بچه هارو به خودشون مشغول میکنند اسم نمیارم ولی همه میدونن
بچه هایی هم تو این سایت هستن که گول این خواننده ها رو خوردن
منم منظورم ش*ه*ن ن*ف*ی بود که خود آقای نیکولا هم گفته ان
من حسین تهی گوش میدم آیا گناه کردم اگه گناهه بهم بگین تا دیگه گوش ندم
من از ش*ه*ن ن*ف*ی متنفرم
70 درصد حرفت درسته
(17-09-2012، 16:45)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظرم قبل از اینکه موسیقی رو گوش دهیم درمورد خواننده ,ترانه سرا تحقیق کنیم که شخص درستی باشه.
بعدش درمورد موسیقی تحقیق وپرس وجو کنیم از افراد متخصص که مجاز از لحاظ سمعی باشه.
اینو خوب گفتی