امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی

خب منم یدونه معرفی کنم ! (: کتاب " کوری " از ژوزه ساراماگو ..

یه رمان معترضانه اجتماعی سیاسی ! که آشفتگی جامعه و انسان های سردرگم در افکار خویش و مناسبات اجتماعی تصویر میکنه (: ..

داستان راجب شهریه که مرض وحشتناک کوری _ نه کوری سیاه و تاریک که کوری سفید مطلق ! _ یعنی به جای اینکه سیاه ببینن سفید میبینن همه جارو ! :|
و یه نکته ی جالب اینه که توی کل کتاب هیچ کدوم از خیابونا ، شهرا یا حتی شخصیتای داستان اسم ندارن !  یک دکتر ، زن دکتر ، دختری ک عینک دودی داشت ، پیرمردی که چشمبند سیاه داشت ، پسرک لوچ !

کوری موردنظر نویسنده کوری معنویه .. مخصوصا که آخر داستان زن دکتر میگه : " چرا ما کور شدیم ، نمیدانم ، شاید روزی بفهمیم ، فکر نمیکنم ما کور شدیم ،   به نظرم ما کور هستیم ! ، کور اما بینا ، کورهایی که میتوانند ببینند ولی نمیبینند ! "

خود نویسنده گفته : این کوری واقعی نیس ، تمثیلی است . کور شدن عقل و فهم انسان است ، ما انسان ها عقل داریم ولی عاقلانه رفتار نمیکنیم !! ( چه جمله ی سنگینی :| )

کتاب تو سال 1995 منتشر شده ، برنده ی جایزه ی نوبل سال 1998 .. ! درحال حاضر چاپ 21 مشه !

دیگه خودتون تصور کنین چقد عالیه ! ♡ حالا من خیلی چرت دارم تعریفش میکنم :| اما حتما بخونین ارزشه وقت گذاشتنو داره ! (:
پاسخ
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - Medusa - 17-07-2016، 18:49

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان