17-07-2016، 23:17
(17-07-2016، 22:45)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام :| سلام .
تاحالا شده بخاطر اینکه بت میگن پرحرف ناراحت یا عصبانی شی ؟ نه زیاد .. یه بار فقط .
از کی از کره ایا خوشت اومد ؟ |: تابستون پارسال .
چرا خوشت اومد ؟ :| اول از یه بازیگره خوشم اومد بعد یکی از سریالاشو دیدم بعد سره اون از کره خوشم اومد .
بگو ببینم تو تینا و ندا و ام منحرف کردی بیان سمت اینا ؟ :} خودشون توی این فاز بودن از قبل ! ولی احتمالا با من بیشتر اهلش شدن ! =))
انیمه ام میبینی ؟ نه ولی دوس دارم ببینم .
چیا میبینی ؟ اگه فوتبالیستا هم جزوشون به حساب میاد فوتبالیستها میبینم . یه تیکه هایی هم از ناروتو دیدم .
آهنگ کره ای گوش میدی میفهمی چی میگن ؟ |: در حد چند کلمه و جمله های پایه اره هرازگاهی .
تالا شده برای خواننده کره ای مورد علاقت گریه کنی ؟ :| گریه که نه ولی یبار از شدت عشقش بغض کردم :|
قبل اینکه بیای تو فاز کره چی گوش میدادی ؟ :| رپ که البته هنوزم گوش میدم .
ی ذره ازین کپی پیسا بیایم بیرون .. :|
بزرگ ترین آرزوت ؟ براورده شدن تک تک آرزو هام :|
بزگ ترین ترست ؟ مرگ دردناک ..
بدترین اتفاق زندگیت ؟ یبار سه سال پیش نزدیک بود بخاطر جرم نکرده اخراج شم از مدرسه . احتمالا این :|
چرا نزاشتی مدیر سینما شم ؟ -_- من نزاشتم ؟ o_O خودشون نکردن :| من هرکاری تونستم کردم ._.
یادته لعنتی :| ملیکا -.- من تلاشمو کردم برات مگه یادت رفته ؟ :| گفتن موسیقی مدیر میخواد به من چه !
چقد خوشال بودم |: خودت میگفتی چه موسیقی چه سینما فرقی نداره ها ._.
اشکال نداره حالا :| ^_^
بهترین دوستت تو فلش ؟ لیست دوستام . با چند نفر دیگه که الان دیگه فلش نمیان .
دیگه چی بپرسم ..
غذا مورد علاقت ؟ ناگت و شنسل .
آخرین خوابی که دیدی ؟ داشتم توی حیاط خونه ی قبلیم دوچرخه سواری میکردم :| همین دیشب :|
راستی این آواتارت کیه :| کیت هرینگتون [♡]
خب دیگه همین {: مرسی که وقت گذاشتی .