18-07-2016، 18:03
(18-07-2016، 15:14)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام سلام .
خوبی شادی جان ممنون خوبم .
چ خبرا سلامتی .
خوب بریم سراغ سوالا
بزرگ ترین سوتی ک داد ین؟ زیاد ندادم یه بار بود توی مدرسه داشتیم یه بازی گروهی با بچه ها میکردم نباید حرف میزدم چون صدام معلوم میکرد که کیم و قرار نبود معلوم شه منم یادم رفت و حرف زدم :|
بدترین فشی دادین؟ به نظرت میتونم اینجا بگم ؟ :|
بدترین خاطره؟ با خونواده م و دوستای خونوادگی رفته بودیم شمال کلی غذا و خوراکی خوشمزه خریده بودم رفته بودیم جنگل (اولین بارم بود اون زمان) خیلی رویایی بود ولی هوا سرد بود و انفولانزا گرفتم جنگل که هیچی کل یه هفته شمال رفتنم کوفتم شد :|
بهترین خاطره؟ تله کابین سوار شدنم که در کمال تعجب اصلا ترس نداشت برام و خیلی بهم خوش گذشت هرچند یه لحظه نزدیک بود سقوط کنم توی دره :|
بدترین آدم کره زمین؟ همه تقریبا مثل همن .. اگه همچین ادمی هم باشه من نمیشناسم .
بهترین آدم کره زمین؟ جواب بالا .
خواننده مورد علاقه؟ زیادن .. وان دایرکشن ، تیلور ، ریانا ، سلنا ، امینم ، بهرام ، سورنا ، بچه های زدبازی و ..
بازیگر مورد علاقه؟ ترلان پروانه ، شاهرخ استخری ، ترانه علیدوستی ، شهاب حسینی و خارجی هم اما واتسون و ارون پل و کیت هرینگتون و ..
چ سبک رمان هایی رو دوس دارین؟ تخیلی ، ادونچر و هیجانی ، عاشقانه
نویسنده مورد علاقه؟ جی.کی.رولینگ ، جرج مارتین ، خاویر کرمنت ، فرانسس هاجسن برنت ، هانس کریستن اندسن ، تری دیری و آنتوان اگزوپری .
بهترین مدیر انجمن غیر از خودتون؟ ناظم دیگه ..
بدترین مدیر انجمن؟ نداریم بد . داشتیم هم نمیتونستم بگم !
خسته نباشی شادی گلی^_^ همچنین !
خو دیه خدافظی^_^ خدانگهدار .
بای بای