20-07-2016، 18:54
(20-07-2016، 18:49)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی گلم ببخشید فک کردم شما دوره دوم متوسطه ای ی سوال از دبیرستانی داشتم
(20-07-2016، 18:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن خواهش میکنم (:
(20-07-2016، 18:45)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید قصت فضولی ندارم
(20-07-2016، 18:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میرم ریاضی ... ت قلمچی ... ت ازموناش امتحان علوم و فارسیه پارسالم داره .. -_-
(20-07-2016، 18:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی عوضش من وخت کله خاروندنممـ ندارمـ :|
همین جمعه باس برمـ ازمون بدمـ -__-
چه آزمونی ؟ -_-
من نهایت کارم اینه که دو هفته دیگه فاینال دارم :|||
مامانم والیبالو زبانم ثبت نامم کرده :|
اصلا ی وضع قاراش میشی عه :|
پایه چندمی
کلاس چندمی؟
بگو می خوام ازت راهنمایی بگیرم
میرم نهم ._.
بگو عزیزم (=
میخواستم بدونم گزینه دو بهتره یا قلم چی ک خوب گزینه دو برا دبیرستان یا دوره دوم متوسطه است